Jim Lyngvild om venskab til Pia Kjærsgaard: Jeg føler mig som en beskidt luder

Foto: All Over

- Har i dag valgt at klippe hjertebåndet, til en god politiker-’ven’, der åbenbart ikke brød sig om MIG, men KUN de stemmer jeg kunne give hende og hendes parti.

Sådan skrev Jim Lyngvild blandt andet på sin Facebook-væg søndag. På daværende tidspunkt ønskede han ikke at fortælle, hvem personen var – men hovedpersonen valgte selv efterfølgende at afsløre sin identitet.

Kort efter kaldte Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard nemlig Jim Lyngvild for en ”drama queen”. Og det har nu fået Jim Lyngvild til at kommentere det kuldsejlede venskab mellem dem. Blandt andet til Ekstra Bladet.

Her fortæller han, at der for nylig er sket noget, som har ændret tingene i forhold til venskabet mellem ham og Pia Kjærsgaard.

– Ja, det er der. Men det er meget privat, siger Jim Lyngvild til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Men det er også det der med, at jeg hele tiden skal høre på, at vi er bedste venner. Det troede jeg jo også, men sådan er det åbenbart ikke. Og det gør da ondt at finde ud af, at man ikke længere er velkommen, siger Jim Lyngvild til avisen og tilføjer, at han føler, at han er blevet udnyttet og smidt væk af sin gamle ven, som han har kendt i mange år:

- Man føler sig som en beskidt luder. Det er sådan, jeg har det i dag. Jeg er blevet brugt, og nu kan jeg ikke bruges mere, siger Jim Lyngvild til avisen.

Du kan se billeder af Jim Lyngvild og Pia Kjærsgaard i galleriet herunder:

Pia Kjærsgaard og Jim Lyngvild

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close