Nyheder7. december 2017

Fie Laursen indrømmer: Jeg gik bare amok i photoshop

I et stort interview svarer bloggeren på, hvor meget hun photoshopper sine billeder, og hvor mange penge hun bruger på shopping
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171115_tsl_klausuleret_ph_2018_fie_0018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen, 21, er en af Danmarks mest kendte bloggere og YouTube'ere, der lever af at skrive om sit liv på diverse sociale medier - det, der populært kaldes en "influencer".

Vice har under overskriften "10 spørgsmål du altid har haft lyst til at stille en influencer" blandt andet spurgt Fie Laursen, om hvor meget hun photoshopper sine billeder, og hvor meget hun shopper for om måneden.

Til spørgsmålet om hvor meget Fie Laursen manipulerer sine billeder i Photoshop, svarer hun ganske ærligt:

- Jeg plejede at redigere dem rigtig, rigtig meget. Der var nogen, der skulle have sagt det til mig, at det ikke så godt ud. Altså en stolpe bag mig blev pludselig helt skæv, fordi jeg bare gik amok i photoshop. Jeg var ikke engang tyk, men det var jo også bare en usikkerhed, ikke? Nu ved jeg godt, at man ikke behøver at være perfekt, så nu redigerer jeg dem ikke. Det er bare sådan, jeg ser ud, fortæller bloggeren til Vice.

Fie Laursen bliver også spurgt om, hvor mange penge hun bruger på sit udseende. Hun indrømmer, at hun får botox og fillers - og sågar botox i armhulerne.

- Og så er der alt mit tøj. Jeg er en dyr dame. Jeg bruger over 10.000 kroner om måneden på tøj alene, tror jeg. Nogle måneder rejser jeg måske og køber en dyr taske, så der er jeg pludselig oppe på 30.000. Men der er jo også nogle måneder, hvor jeg ikke bruger så meget, forklarer bloggeren til Vice.

I interviewet bliver Fie Laursen også spurgt om, hvor meget hun tjener, og om hun nogensinde har købt følgere på de sociale medier. Du kan læse hele interviewet hos Vice.

Sidste måned blev det afsløret, at Fie Laursen vender tilbage i næste sæson af "Paradise Hotel".

Sidste gang hun var med i det populære realityprogram var i 2015. Her nåede hun kun at være med i otte dage, før hun blev sendt hjem til Danmark igen.

Denne gang har hun tænkt sig at gå hele vejen. Det fortalte hun til SE og HØR, da vi mødte hende, inden optagelserne til årets sæson gik i gang.

- Jeg regner med at vinde, og hvis jeg ikke vinder, så er jeg med i juryen, fortæller Fie til SE og HØR.

Den 21-årige blogger er sikker på, at hun kan nå sit mål. Hun mener nemlig selv, at hun er blevet voksen, siden hun sidst var med.

- Jeg har faktisk ikke nogen tvivl på, at jeg kan gå så langt, fordi jeg er vokset så meget siden sidst. Sidst var jeg kun 18 år gammel og på badeferie, denne her gang er jeg der kun af taktiske årsager, fortæller Fie Laursen.

At være med i "Paradise Hotel" igen, mener Fie også kan give hende nogle personlige udfordringer, og så ved hun godt, hvad hun vil gøre for at nå finalen. Og der kan det være, at hun har nogle fordele med sig fra Danmark.

- Jeg tænker, at der er en udfordring i Paradise, og jeg har ikke nogen udfordringer derhjemme, der får jeg, hvad jeg peger på. Så jeg vil gerne se, hvor langt jeg kan nå ved at lyve og manipulere. Lave noget bitchedrama. Jeg vil gerne have, at der sker noget i mit liv, fortæller Fie.

Den unge blogger har flere gange proklameret, at det var slut med at lyve. Men i Mexico ved hun godt, at det ikke nødvendigvis hjælper at være ærlig, heller ikke selvom, hun tidligere har lovet at lade være med at lyve.

- Men jeg har det sådan her, at det her er et spil, så der får jeg muligheden for at kunne gøre det. Derhjemme kan jeg jo ikke gøre det. Og jeg synes det er sjovt at se, hvor langt jeg kan komme i det her, fordi man kommer jo ikke langt, hvis man er ærlig. Så der kan man godt lige rive min ærlighed over. Det her, det er et spil, så det er et sted, hvor det er acceptabelt at gøre det, fortæller Fie.

Du kan se interview med Fie fra Mexico i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Fie i galleriet:

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold