Paradise Hotel22. november 2017

Fie tilbage på "Paradise Hotel": Jeg vil lyve og manipulere

Bloggeren Fie Laursen er endnu en gang draget til Mexico for at deltage i "Paradise Hotel". Denne gang vil hun gå hele vejen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_m6y6647.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Optagelserne til "Paradise Hotel" gik i sidste uge i gang i Mexico, og endnu en gang er Fie Laursen at finde på det luksuriøse hotel.

Sidste gang hun var med i det populære realityprogram var i 2015. Her nåede hun kun at være med i otte dage, før hun blev sendt hjem til Danmark igen.

Denne gang har hun tænkt sig at gå hele vejen. Det fortalte hun til SE og HØR, da vi mødte hende, inden optagelserne til årets sæson gik i gang.

- Jeg regner med at vinde, og hvis jeg ikke vinder, så er jeg med i juryen, fortæller Fie til SE og HØR.

Den 21-årige blogger er sikker på, at hun kan nå sit mål. Hun mener nemlig selv, at hun er blevet voksen, siden hun sidst var med.

- Jeg har faktisk ikke nogen tvivl på, at jeg kan gå så langt, fordi jeg er vokset så meget siden sidst. Sidst var jeg kun 18 år gammel og på badeferie, denne her gang er jeg der kun af taktiske årsager, fortæller Fie Laursen.

At være med i "Paradise Hotel" igen, mener Fie også kan give hende nogle personlige udfordringer, og så ved hun godt, hvad hun vil gøre for at nå finalen. Og der kan det være, at hun har nogle fordele med sig fra Danmark.

- Jeg tænker, at der er en udfordring i Paradise, og jeg har ikke nogen udfordringer derhjemme, der får jeg, hvad jeg peger på. Så jeg vil gerne se, hvor langt jeg kan nå ved at lyve og manipulere. Lave noget bitchedrama. Jeg vil gerne have, at der sker noget i mit liv, fortæller Fie.

Den unge blogger har flere gange proklameret, at det var slut med at lyve. Men i Mexico ved hun godt, at det ikke nødvendigvis hjælper at være ærlig, heller ikke selvom, hun tidligere har lovet at lade være med at lyve.

- Men jeg har det sådan her, at det her er et spil, så der får jeg muligheden for at kunne gøre det. Derhjemme kan jeg jo ikke gøre det. Og jeg synes det er sjovt at se, hvor langt jeg kan komme i det her, fordi man kommer jo ikke langt, hvis man er ærlig. Så der kan man godt lige rive min ærlighed over. Det her, det er et spil, så det er et sted, hvor det er acceptabelt at gøre det, fortæller Fie.

Du kan se interview med Fie fra Mexico i videoen herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Fie Laursen er ikke den eneste deltager, der er klar til et ophold på "Paradise Hotel".

I går blev startcastet til næste sæson af det populære reality program nemlig offentliggjort.

De ti deltagere, som udgør startcastet, er: 18-årige Cecilie fra Skive, 18-årige Isac fra Næstved, 18-årige Jonas fra København, 18-årige Julie fra Greve, 24-årige Mathias fra Odense, 20-årige Nadja fra Sorø, 23-årige Katrine fra Kastrup, 23-årige Rasmus fra Holsted, 20-årige Sean fra Lyngby og 23-årige Trine fra Aarhus.

Du kan læse meget mere om startcastet her

Se helt nye billeder af Fie Laursen fra Mexico i galleriet herunder

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold