Reality6. december 2017

"Paradise"-Patrick og Mads "Gokkesok" om Fie Laursen: Hun ligner Syrien i ansigtet

Der bliver ikke lagt fingre i mellem, når Patrick Brylov og Mads "Gokkesok" Bryrup vurderer de nye piger i "Paradise Hotel". Især Fie Laursen får en hård medfart.
Patrick Brylov, Mads "Gokkesok" og Fie Laursen.
 Foto: Dan Mariegaard, Thomas Laursen

Det skabte en masse reaktioner på de sociale medier, da det kom frem, at Fie Laursen vender tilbage til "Paradise Hotel" i den kommende sæson.

Men også blandt de tidligere deltagere i det populære reality-program har det vækket opsigt, at bloggeren, der i den grad deler vandene, gør comeback på hotellet i Mexico.

SE og HØR valgte derfor, at få de to tidligere "Paradise"-deltagere Patrick Brylov og Mads "Gokkesok" Bryrup til at vurdere Fie Laursen og de andre nye piger, der checker ind på hotellet.

Og det gik ikke stille for sig, da vi mødte de to herrer til release-reception på den nye bog "Vildt, vildere Reality Awards".

Da turen er nået til, at de to fyre skal vurdere Fie Laursens billede, så lod især Mads "Gokkesok" sine holdninger til Fie få frit løb.

- Hun ligner Syrien i ansigtet! Det er Aleppo, vi har her! lød den kontante dom fra Mads, mens han peger på Fies ansigt. Han fik dog helt så stor opbakning i sin mening fra Patrick, der ikke ville gå lige så vidt i sin bedømmelse af Fie Laursen.

Selv om Patrick Brylov ikke vil gå lige så vidt som Mads i sin bedømmelse af Fie, så er der ingen tvivl om, at han heller ikke er den store fan af bloggeren.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at det blevet gjort så meget ved læberne og hendes mundparti, siger Patrick om Fie Laursen, der tidligere har afsløret, at hun har været forelsket i den mørkhårede charmør.

Det er ikke småting, som de to "Paradise"-fyrer har at sige om Fie Laursen. Og der går da heller ikke længe, før deres vurdering af Fies billede bliver til en gennemgang af hendes personlighed.

- Jeg er ikke fan af, at små børn skal se op til hende, siger Mads "Gokkesok", der refererer til, at Fie Laursen tidligere har løjet for sine fans, som blandt andet består meget unge piger.

Mads frygter dog ikke for de følger, som hans kommentarer om Fie Laursen kan risikere at have.

Da Patrick Brylov spørger, hvad han tror, der sker, når Fie kommer hjem fra Mexico og hører, at han har sagt de her ting om hende.

- Så får jeg sikkert et YouTube-post... En sviner med tonsvis af reklamer, griner Mads.

Du kan se hele videoen og høre Mads og Patrick vurdere resten af de nye piger på "Paradise Hotel" herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se flere billeder af Fie Laursen i galleriet:

Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel"

Sponsoreret indhold