Nyheder12. november 2015

Lykkelig Sarah Louise: - Jeg er gravid

Modellen og bloggeren Sarah Louise Christiansen har længe drømt om at udvide familien, og nu er drømmen gået i opfyldelse. Hun er nemlig gravid i sjette uge, afslører hun nu på sin Instagram-profil og sin blog
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/sarah_louise_christiansen.jpg
 Foto: All Over Press
Hun har længe drømt om at udvide familien. Og nu er drømmen gået i opfyldelse for den kønne blogger og model Sarah Louise Christiansen. Hun er nemlig i lykkelige omstændigheder, afslører hun på sin Instagram-profil og på sin blog.
- Say Hello to our little growing Angel//// Hils på den lille spire inde i maven jeg er sååå lykkelig og kan faktisk ikke engang se hvad jeg skriver for tåre i øjnene! weeks!#6weekspregnant#gravid#pregnancy#morblogger#mommyblog#mamablog#taknemmelighed #havingababy#graviduge6, skriver Sarah Louise som kommentar til et billede, hvor hun står iført blåt undertøj og med et lille påtegnet hjerte på maven.
Der går dog lidt tid endnu, inden at den 32-årige model og blogger kan hilse sin baby velkommen til verden. Hun er nemlig kun seks uger henne. - Faktisk har jeg vidst det siden lørdag og jeg har været ved at DØ over at skulle holde det hemmeligt!!! Jeg har slet ikke lyst til at holde det hemmeligt, på trods af at man “normalt” ikke siger noget om det før efter de 3 måneder. (vi ville lige fortælle familien det først) Jeg synes HELE historien fortjener at komme med. Hvorfor skal de første 3 måneder være fulde af angst for at man kan miste sin lille spire. Jeg vil bare være top lykkelig og går det galt, så er det en del af min historie og så følger smerten med. Man kan mange steder læse om og følge gravide, men ikke fra de allerede er i uge 5 som mig. I har været med lige fra begyndelsen, så i skal selvfølgelig også være med nu!, skriver Sarah Louise på sin blog og uddyber: - Hvilken lykke!!! Jeg fandt ud af det bagstiv lørdag efter Maschas og min brandert. Det bekymre mig ikke at jeg har drukket, da det er så tidligt at jeg jo endnu ikke deler blodbaner med spiren. Jeg troede vitterlig ikke jeg var gravid, da jeg 2 dage forinden havde fået en negativ test og jeg havde mens ligende smerter. Jeg var lidt trist over det negative resultat og festede igennem og tænkte ikke mere over det. Men da jeg så ikke lørdag havde fået min mens endnu, så testede jeg liiiige en gang til og så var den der sgu alligevel den lille sniger, skriver Sarah Louise på sin blog.
Sarah Louise, der i forvejen har sønnen Albert og datteren Alma, har det sidste stykke tid drømt om at blive gravid med kæresten Michael. Det afslørede hun så sent som i sidste uge på sin blog. - På trods af en stærk fornemmelse af at jeg nok ikke er gravid så, så springer jeg op som et barn på juleaftensdag og med sommerfugle i maven sætter jeg mig på toiletbrættet og pakker min graviditets test ud. Så sidder man der og stirrer på den skide test, der langsomt bliver lyserød og denne gang var den OGSÅ bragende negativ, skrev hun på sin blog den 5. november. Men nu er den altså god nok. Sarah Louise er gravid.

Sponsoreret indhold