Nyheder27. august 2015

Sarah Louise Christiansen indrømmer tyveri

Bloggeren og modellen har erkendt, at hun så sig nødsaget til at stjæle forleden dag
https://imgix.seoghoer.dk/media/067b1987ca554fb288ff08847c494e25.jpg
 Foto: All Over Press

På Sarah Louise Christiansen nuværende ferie på Cypern sammen med sin kæreste, Michael, og sine to børn, Alma og Albert, havde hun fundet de lidt for lange fingre frem og rapsede ting fra et lokale på feriemålet.

Det erkender hun sig skyldig i på sit seneste blogindlæg, der bærer overskriften ”At stjæle for sine børn…er liiiiidt ok”

- Jeg ved godt man ikke må stjæle,men hvis man er pirat, er tyveri ens skæbne!! skriver Sarah Louise Christiansen indledningsvis.

For at forstå sammenhængen i det citat, skal man vide, at hendes søn, Albert, er vild med pirater, og at der på deres feriedestination er et opholdsrum med pirat-ting, som kun er forbeholdt hollandske turister.

[node:aller-related-content]

Efter familien havde opdaget lokalet og måtte slæbe deres grædende, danske søn væk fra opholdsrummet og fået sig lidt is, ville den veldrejede model ikke tage en afvisning for et nej.

Så hun gelejdede resten af familien i en anden retning og bevægede sig tilbage til det nu mennesketomme lokale med de mange pirat-ting.

- Og så gjorde jeg det sgu!!! så løb jeg ind og stjal 2 tegninger, som ungerne kunne tegne på, når vi kom hjem igen, skriver hun i sit indlæg.

Men hendes selvudnævnte rolle som tyv/pirat kom dog ikke helt ubesværet til hende.

- Min puls var helt i top, man skulle fanme tro det var et diamant røveri. Tanken om at blive fanget var så pinligt at jeg løb alt hvad jeg kunne væk derfra, skriver den listige tyv Sarah Louise Christiansen.

Du kan læse hele hendes kriminelle fortælling HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold