Nyheder25. august 2015

EFTER KRITIK: Sarah Louise favoriserer IKKE sønnen

Den danske model og blogger Sarah Louise Christiansen svarer på kritik om, at hun skulle foretrække et af sine børn frem for det andet
https://imgix.seoghoer.dk/media/6e036d8385264f589ab7a985e6326489.jpg
 Foto: All Over Press

Efter en kommentar rettet mod den lækre model og mor til to, er hun ude at forsvare sig som forælder.

- Forleden var der en i mit kommentar felt, der skrev om jeg ikke forfordelte Alma i forhold til Albert, da hun synes at jeg havde langt flere billeder af Alma end Albert både på bloggen og på min insta, skriver hun i sit nye indlæg.

At dømme ud fra antallet af billeder på hendes sociale medier kan hun egentlig godt forstå kritikken, men hun har en meget god forklaring på, hvorfor billedfordelingen i hvert fald er forskellig af børnene.

- Jeg forstår egentlig godt at man kunne få det indtryk, men virkeligheden er at Albert simpelthen ikke GIDER at jeg tager billeder af ham. Jeg kan kun få gode billeder af ham, hvis han ikke opdager mig. Hvis jeg siger “Albert smil til mor” så ser han pisse sur ud og siger nej. Så snart jeg tager kameraet frem og peger det imod ham, bliver han irriteret. Hvis jeg til gengæld i smug står klar med det, kan jeg godt få et par gode, skriver Sarah Louise.

[node:aller-related-content]

Hun understreger, at hun ganske enkelt værner om sine børns ønsker om at blive fotograferet eller ej.

Derfor er der kun gode billeder af Albert, når mor kan få muligheden for at lege ’spionfotograf’, som hun udlægger det. Sarah Louise har datteren Alma og sønnen Albert, som er ældst.

Hun slutter af med at vise, hvordan resultatet bliver, når hun tager billeder af Albert alene. Og Sarah Louise er slet ikke tilfreds med de billeder.

Du kan læse resten af indlægget og se billederne HER.

Sponsoreret indhold