Nyheder21. marts 2018

Tiltale: Medina kørte bil med narko i blodet

Ifølge anklagemyndigheden var den 35-årige popstjerne Medina både beruset og havde indtaget kokain, da hun en tidlig morgen sidste år blev standset i sin bil af politiet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/mednia8fa5b545f0b149e1b0765fe27f900ffa.jpg
 (Foto: All Over)
Sangerinden Medina risikerer fredag formiddag at miste kørekortet samt at skulle betale en stor bøde. 35-årige Medina er tiltalt for at have kørt bil med kokain og sprut i blodet.
Ifølge anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i, fandt episoden sted lørdag den 29. juli 2017 klokken kvart i fem om morgenen, da sangerinden blev standset af politiet på Nordre Strandvej i nordsjællandske Hornbæk. En blodprøve afslørede, at Medinas alkoholpromille var på mere end de tilladte 0,5 og politiet konstaterede samtidig, at hun havde kokain i blodet. Allerede en måned efter episoden – den 30. august 2017 – fik Medina midlertidigt beslaglagt sit kørekort. Medina Valbak har op til sagen skiftet navn til det noget mere anonyme Frederikke Hansen – formentlig i et forsøg på at undgå offentlig omtale af sagen. Bødens størrelse afhænger dels af den præcise alkoholpromille – der vil blive fremlagt i retten – dels af Medinas indtægt. SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Medina gennem hendes manager, Thomas Børresen. Men uden held.

Sponsoreret indhold