Jarlov efter brud med Mascha: Aner ikke, hvad jeg skal lave

(Foto: Dan Mariegaard)

Han plejer at have drøntravlt med at passe både arbejde og parforhold.

arbejdet i Folketinget og forholdet til Mascha Vang.

Men nu ser Rasmus Jarlovs liv og hverdag ganske anderledes ud.

I midten af juli afslørede Rasmus Jarlov nemlig, at forholdet til Mascha Vang var forbi. Og oveni holder Folketinget – og dermed Rasmus Jarlov – sommerferie indtil 3. oktober, hvor Folketinget igen åbner.

Med andre ord har Rasmus Jarlov masser af tid – og det er han ikke vant til. På Facebook skriver han således:

- Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal lave. Folketinget er lukket. Jeg er blevet single. Har ingenting i kalenderen den næste halvanden uge. Det er godt nok lang tid siden, jeg har haft det sådan, skriver Rasmus Jarlov i en statusopdatering på Facebook.

Mange af hans Facebook-venner har efterfølgende givet Rasmus Jarlov en masse ideer til, hvad han burde bruge sin ”frihed” til.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov danner ikke længere par. Foto: All Over

Det var sidste lørdag, at politikeren afslørede, at han og Mascha Vang var gået hver til sit. Det skete på Facebook, hvor han fortalte om bruddet:

- Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det-Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter, skrev Rasmus i opslaget.

At politikeren valgte at afsløre nyheden på den måde, faldt ikke i god jord hos Mascha Vang, der dagen efter selv gik til tasterne og skrev et længere indlæg på sin blog:

- Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Det blev ikke til den korte status vi havde aftalt for mindst mulig omtale, eller tidspunktet her for, skrev Mascha i blogindlægget.

Mascha Vang og Rasmus Jarlov nåede at være kærester i lidt over et år.

Det var i juni sidste år, at Mascha bekræftede, at parret var kærester.

- Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral, skrev Mascha dengang på sin blog.

Mascha Vang fortalte sidste år, hvordan parrets første date foregik. Her var Rasmus Jarlov i sit romantiske hjørne og hev hende med en tur på Kronborg, hvor han sørgede for en privat rundtur på det gamle slot.

Nu er parret dog gået hver til sit.

Se flere billeder af Mascha Vang i galleriet herunder:

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close