Jakob Oftebro afslører: Her er min hemmelige kæreste

Det forelskede par Hannah Chocron Foldøy og Jakob Oftebro var glade for at se hinanden efter premieren på ”Peer Gynt” for nylig.

Det forelskede par Hannah Chocron Foldøy og Jakob Oftebro var glade for at se hinanden efter premieren på ”Peer Gynt” for nylig.

(Foto: Geir Olsen/All Over Press)

Den brandskadede norske skuespiller Jakob Oftebro på 32 år stod forleden på en scene for første gang, siden han den 19. maj blev forbrændt i ansigtet under optagelserne til agentserien ”Hamilton” i Stockholm. Her fik han ved et uheld indholdet af en eksploderet molotovcocktail ud over sig.

Siden ulykken har Oftebro plejet sine brandskader i ansigtet – han må ikke dyrke solen i op til tre år for at give den fine, tynde ansigtshud optimale muligheder for at hele bedst muligt. Han har løbende på sociale medier meldt ud, at han var i bedring, og da han mødte pressen efter premieren i fredags, var det for det utrænede øje svært at se, at Jakob Oftebro har brandskader i ansigtet.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

På Instagram delte skuespilleren dette billede, hvor han sidder iført hat i haven i en solstol under en parasol. Og for at være på den sikre side har han dækket den forbrændte højre del af sit ansigt. (Foto: Instagram)

Kæresten vist frem

Skuespilleren havde ekstra grund til at smile stort til premieren. Her viste han nemlig for første gang offentligt sin ”nye” kæreste frem. Det er den smukke 26-årige Hannah Chocron Foldøy, som er uddannet på Nordland Kunst- og Filmfagskole i Norge.

– Hannah var blandt publikum i aften, sagde Jakob Oftebro efter premieren til norsk SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det forelskede par Hannah Chocron Foldøy og Jakob Oftebro var glade for at se hinanden efter premieren.

Hannah har støttet Jakob i den svære tid efter ulykken. (Foto: Geir Olsen/All Over Press)

Og den seks år yngre kæreste var begejstret over Oftebros præstation på scenen.

– Det var fantastisk, sagde den synligt stolte Hannah Chocron til avisen Verdens Gang.

Jakob Oftebro var fra 2013 og fire år frem til februar 2017 kæreste med Iben Akerlie. Deres brud blev først kendt offentligt i juli 2017, da hun blev konfronteret med bruddet i et interview. Og det må være omkring det tidspunkt – i juli 2017 – at Jakob Oftebro var kommet videre efter det forliste forhold.

For ved premieren på ”Peer Gynt” kunne han nemlig fortælle til norsk SE og HØR, at han og Hannah havde været et par i et år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close