Nyheder28. maj 2018

Forbrændt i ansigtet: Jakob Oftebro i kritisk tilstand

Skuespiller Jakob Oftebro blev forrige lørdag alvorlig forbrændt under indspilningerne til TV-serien ”Hamilton” i Sverige. Ifølge manageren har den 32-årige skuespiller været i kritisk tilstand, og der er angiveligt tale om brandskader i ansigtet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/af091214-027.jpg
 Foto: All Over

Den prisvindende skuespiller Jakob Oftebro var forrige lørdag ude for en alvorlig ulykke, der har efterladt ham med brandskader i ansigtet.

Den 32-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra ”Skammerens Datter” og ”1864”, var i gang med indspilningerne til TV-serien ”Hamilton”, da en molotovcocktail eksploderede og gav ham brandskader i ansigtet.

Han blev efterfølgende hastet på hospitalet i kritisk tilstand. Og ifølge flere medier er det altså Jakob Oftebros ansigt, der er blevet forbrændt af molotovcocktailen.

Svensk politi bekræftede efterfølgende ulykken over for Verdens Gang.

– Opkaldet til alarmcentralen kom lørdag klokken 16.27. Ambulancen var fremme et minut senere. Klokken 16.28 blev personen kørt på hospitalet med brandskader, udtalte pressetalsmand ved Stockholms Politi, Kjell Lindgren, i sidste uge til Verdens Gang.

Jakob Oftebro er nu udskrevet fra hospitalet, men det er stadig uvist, hvordan skaderne vil påvirke hans fremtid.

– Vi ved endnu ikke, hvordan skaderne påvirker Jakob på længere sigt, men hans tilstand er alvorlig. Det er vigtigt for os at påpege, at Jakob selv ikke har nogen skyld i ulykken, siger skuespillerens manager, Anne Lindberg, til Verdens Gang.

Det var under indspilningen af en scene med kampe mellem politi og demonstranter, at det gik galt lørdag den 19. maj. I scenen indgik en molotovcocktail, og da den eksploderede, ramte noget af den Jakob Oftebro og gav ham alvorlige forbrændinger.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-77107.jpg
 Foto: All Over

Jakob Oftebro blev forbrændt i ansigtet. Foto: All Over Press

Flere af hans skuespilkollegaer har efterfølgende sendt varme tanker i retning mod Jakob Oftebro.

På Instagram har blandt andre Pilou Asbæk sendt en hilsen til sin ven og kollega i kølvandet på den alvorlige forbrændingsulykke. Han har på sin Instagram-profil delt et billede, der viser ham sammen med Jakob Oftebro. Til billedet skriver han blandt andet:

- Jakob har arbejdet meget, alt for meget efter min smag. For han rejser rundt og rundt og jeg ser ham ALT FOR LIDT. Og nu er der sket noget med Jakob, med min ven... noget som jeg simpelthen ikke kan forstå kan ske. Jeg sender dig min kærlighed, min støtte og mine tanker. Du er ikke alene. Vi står sammen, skriver han og tilføjer:

- Vi må huske at passe på hinanden. Vi har et ansvar for hinanden. Vores arbejdsmiljø er hårdt, er udsat, og ikke altid så sikkert, som man måtte/kunne ønske. Jeg skal på ingen måder gøre mig klog på, hvad der er sket, eller hvordan... det eneste jeg ved er, at min ven er ramt på krop og sjæl. Og det gør mig så pisse hamrende ked af det...God bedring @oftebrojakob love you bro!!

Til billedet har Jakob Oftebro svaret "Elsker dig min ven" efterfulgt af et hjerte.

Det er endnu uvist, hvornår Jakob Oftebro vender tilbage på arbejde.

Det var i februar i år, at det blev afsløret, at Jakob Oftebro, der skulle spille Carl Hamilton i den kommende TV-serie. Hamilton-romanerne er flere gange blevet filmatiseret med den svenske superstjerne Mikael persbrandt i hovedrollen. Ligeledes i februar vandt Jakob Oftebro en Robert-pris for bedste mandlige birolle i den danske film 'Mesteren', hvor han spillede over for Søren Malling. Han har også medvirket i blandt andet 'Broen' i 2013, TV-serien '1864' samt 'Gidseltagningen'. Han har også en rolle i den kommende danske Action-serie 'Rig 45', hvor han igen spiller over for Søren Malling.

Sponsoreret indhold