Se billedet: Jakob Oftebro holdt ny kæreste hemmelig i et år

Jakob Oftebro viste sin \

Jakob Oftebro viste sin "nye" kæreste frem for pressen ved premieren på "Peer Gynt" i fredags. Billedet her er fra før, han kom til skade under optagelserne til "Hamilton".

Foto: All Over Press

 

Den brandskadede norske skuespiller Jakob Oftebro stod fredag på en scene for første gang, siden han den 19. maj i Stockholm blev forbrændt ved en ulykke under optagelserne til agentserien "Hamilton".

Den 32-årige skuespiller blev blandt andet forbrændt i ansigtet, da han ved et uheld fik indholdet af en eksploderet molotovcocktail ud over sig.


Jakob Oftebro spiller over for sin far Nils Ole Oftebro i forestillingen "Peer Gynt" på udendørsscenen Gålå i Gudbrandsdalen i disse dage. Billedet er fra sidste år. (Foto: All Over Press)

Siden da har Jakob Oftebro i længere tid holdt sig under mediernes radar og har plejet sine brandskader i ansigtet, der blandt andet betyder, at han ikke må dyrke solen som os andre i op til tre år for at give den fine, tynde ansigtshud optimale muligheder for at hele bedst muligt.

Det afstedkom blandt andet det nedenstående post på Instagram i sidste uge, hvor Jakob Oftebro sidder i haven i en solstol under en parasol og iført hat. Og for at være på den sikre side er den forbrændte højre del af hans ansigt dækket til.

Hans brandskader har blandt andet betydet, at han har måtte afstå fra at deltage i dagprøverne frem mod premieren på teaterforestillingen "Peer Gynt", der havde premiere i fredags med Jakob Oftebro og hans far Nils Ole Oftebro i to af de bærende roller. Heldigvis spillede de samme forestilling sidste år, så Jakob Oftebro kan sin rolle udenad og forlader først sin hytte tæt på scenen klokken otte om aftenen, hvor solens stråler er så svage, at de ikke kan gøre skade på hans hud.

Han har løbende på sociale medier meldt ud, at han var i bedring, og da han mødte pressen efter premieren i fredags, var det for det utrænede øje svært at se, at Jakob Oftebro havde fået indholdet af en brændende molotvococktail ud over sit ansigt for 2,5 måneder siden.

Jakob Oftebro fremviste sit charmerende, drengede smil, og både da han stod med fronten mod kameraet og med den forbrændte højre side af ansigtet mod kameralinserne, var der ikke de store tegn på den ulykke, der har holdt ham ude af solen i den historisk varme sommer.

Og den populære skuespiller, der i februar vandt en "Robert" for bedste mandlige birolle i den danske film "Mesteren", havde ekstra grund til at smile stort i fredags.

Her viste han for første gang offentligt sin "nye" kæreste frem. Det er den smukke 26-årige Hannah Chocron Foldøy, der selv har snuset til den verden, Oftebro manøvrerer hjemmevant i, via en uddannelse på Nordland Kunst- og Filmfagskole i Norge.


Det forelskede par var glade for at se hinanden efter premieren. (Foto: All Over Press)


Hannah Chocron har støttet Jakob Oftebro i den svære tid efter ulykken. (Foto: All Over Press)

- Hannah var blandt publikum i aften, sagde Jakob Oftebro efter premieren til norsk SE og HØR.

Og den seks år yngre kæreste var begejstret over Jakob Oftebros præstation på scenen.

- Det var fantastisk, sagde den synligt stolte Hannah Chocron til avisen Verdens Gang.

Jakob Oftebro var fra 2013 og fire år frem til februar 2017 kæreste med den norske skuespillerinde Iben Akerlie.

Deres brud blev først kendt offentligt i juli 2017, da Iben Akerlie blev konfronteret med bruddet i et interview.

Og det må være omkring det tidspunkt - i juli 2017 - at Jakob Oftebro var kommet videre efter det forliste forhold.

For ved premieren i fredags på Peer Gynt kunne han fortælle til norsk SE og HØR, at han og Hannah havde været et par i et år.

Jakob Oftebro havde kæresten med til kendisbryllup i juli

 

Der har længe verseret rygter om, at der var en ny kvinde i Jakob Oftebros liv, men først fredag blev det bekræftet.

Havde den norske presse været lidt mere vakse ved havelågen, kunne de have bragt afsløringen om Hannah allerede i juli i år.

Her var Jakob Oftebro til kendisbryllup i Oslo, og han havde selvfølgelig sin kæreste, Hannah, med.

Men de kom ikke hånd i hånd, og Hannah gik lidt bag Jakob, så det har nok snydt pressens repræsentanter, der måtte vente til parret selv stod frem i fredags.


Her ankommer Hannah og Jakob til bryllup i juli i år men blev ikke den gang kædet sammen som kærester af medierne. (Foto: All Over Press)

I forbindelse med brylluppet havde Jakob Oftebro ikke den skægpragt, han har i dag, og det var første gang, han viste sig ved en offentlig begivenhed siden ulykken i maj, og på det nedenstående billede, der er taget præcis syv uger efter ulykken i Stockholm, kan man ane arrene efter brandskaderne.


Jakob Oftebro fotograferet den 7. juli i år i Oslo uden skæg og med ar fra brandskaden omkring kæbepartiet og ned på højre side af halsen. (Foto: All Over Press)

 

Ud over rollen i "Mesteren", der indbragte ham en "Robert", har Jakob Oftebro også medvirket i blandt andet 'Broen' i 2013, TV-serien '1864' samt 'Gidseltagningen'.

 
Han har også en rolle i den kommende danske Action-serie 'Rig 45', hvor han igen spiller over for Søren Malling, som også medvirkede i "Mesteren".
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close