Ingen teltsex til Anders

Anders Breinholt og kæresten Line Meldgaard har været på Roskilde hele ugen

Anders Breinholt og kæresten Line Meldgaard har været på Roskilde hele ugen

Foto: Dan MariegaardNår musikken spiller og øllene ryger indenbords foran festivalscenen, tænker de færreste over, hvor de skal sove i nat.

Ja, lige dér, når man står og gynger i takt med dejlige mennesker, gør det faktisk ikke det store, at man risikerer at vågne op ved lyden af tis mod telt eller lugten af nobocampens tømmermandsbræk.

Ganske anderledes ser det så ud, når man rent faktisk vågner. Og den situation har den populære "Natholdet"-vært Anders Breinholt sikret sig mod.

LÆS OGSÅ: Her er stjernernes Roskilde-ritualer

LÆS OGSÅ: De kendtes Roskilde-debut: Hash og sex i teltene


For selvom han nyder dette års Roskilde Festival i fulde drag og tager alle dagene med, så overnatter han og kæresten Line Meldgaard ikke i telt. De har nemlig valgt luksusudgaven af festivaloplevelsen.

- Vi bor på hotel. Det er dejligt at man kan sove længe, selvom der er varmt, sagde Anders Breinholt til SE og HØRs festivalreporter.


Denne indkvartering er ikke noget for Anders Breinholt (Foto: Stiig Hougesen)

Måske har valget af overnatningssted noget med alderen at gøre, for på trods af den ungdommelige udstråling har TV-værten rundet de 40 for mere end et år siden.

Når det kommer til alkoholindtaget er Anders Breinholt i hvert fald mere voksen og fornuftig end den gennemsnitlige Roskilde-gæst.

- Jeg er god til at tage vare på mig selv og tager ikke de helt store drukture, hvor jeg vågner op uden at vide, hvad jeg har lavet, forsikrede han.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så "hårdt" arbejder politiet på Roskilde

LÆS OGSÅ: Rock-veteran på Roskilde: Sy syng dog dansk
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close