Nyheder2. marts 2017

Ibi er alvorligt syg, men manden tvivlede aldrig

Ibi Makienok lider af en kronisk nyresygdom, men selvom forløbet har været hårdt, så har gemalen Simon aldrig været i tvivl om, at han skulle blive sammen med hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-65118.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I et nyt interview med ALT for damerne fortæller Ibi Makienok ærligt, hvor hårdt livet som nyresyg har været, og hvor hårdt det har været for ægteskabet.

- At vi ikke er gået fra hinanden endnu, det er vildt. Den har været oppe at vende. Jeg har sagt til ham: "Jeg kan godt forstå, hvis du ikke kan klare det her, for det er jeg ikke en gang sikker på, at jeg selv ville kunne.", fortæller Ibi i interviewet med damebladet.

For Simon har det dog aldrig været en mulighed at forlade sin 16 år ældre kone.

- Selvfølgelig har det gjort alting sværere, men jeg har ikke på noget tidspunkt tvivlet på, at jeg ville gøre alt, hvad jeg kunne for at hjælpe Ibi, fortæller Simon til ALT for damerne.

For Simon er Ibi nemlig den eneste ene.

- Det har været en stor mundfuld, men jeg giftede mig med Ibi, fordi jeg vidste, det var hende, jeg ville være sammen med resten af livet. Derfor har det heller aldrig været et tema for mig, at jeg skulle forlade hende, fortæller han til damebladet.

Simon og Ibi blev gift ved et storstilet bryllup i Holmens Kirke i København den 6. september 2014. Under et halvt år senere blev hun ramt af den alvorlige sygdom.

Hun blev indlagt den 29. januar 2015 på Bispebjerg Hospital og senere Rigshospitalet i København. Hun havde dobbeltsidet nyresvigt.

Se billeder fra Ibi og Simons bryllup i galleriet herunder

Ibi og Simon Makienoks bryllup

Sponsoreret indhold