“Badehotellet” vender tilbage - premieredato offentliggjort

Der kommer en sjette sæson af \

Der kommer en sjette sæson af "Badehotellet" næste år.

(Foto: Mike Kollöffel, TV 2)

Savner du grosserer Madsen, stuepigen Fie og Hr. Weyse?

Ja, så er der god grund til at glæde dig til den ellers så triste januar-måned. Det er nemlig lige blevet afsløret, at den nye sæson af ”Badehotellet” får premiere 28. januar.

Det skriver TV 2.

Den nye sæson – der er den sjette – begynder i sommeren 1939, hvor verden som bekendt stod på tærsklen til en ny, stor krig.

Med andre ord er der gået seks år, siden vi sidst mødte de ansatte og gæsterne på det fiktive Andersens Badehotel ved Vesterhavet i Jylland.

Artiklen fortsætter under billedet...

Skuespillerinden Merete Mærkedahl måtte haste fra optagelserne til ”Badehotellet”, fordi kæresten var gået i fødsel i Aalborg.

Foto: TV 2

- Vi gav selvfølgelig os selv en udfordring, da vi besluttede at springe seks år i handlingen, men det har været sjovt at se på alle de kendte karakterer på ny og sige: Hvad er der sket med hver især i mellemtiden? Hvor er de lige nu? Men først og sidst har det været utrolig interessant at føre handlingen op i en tid, der pludselig bringer verden udenfor ind på en ny måde, fortæller forfatterne bag serien, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, til TV 2.

”Badehotellet” blev sendt første gang den 30. december 2013, men trods lunkne anmeldelse vandt den hurtigt danskernes hjerter.

Næsten 1,7 millioner så med i femte sæson.

Se videoen herunder, hvor skuespillerne fortæller om femte sæson:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close