Yes! Nu starter optagelserne til ny sæson af "Badehotellet"

Skuespillerinden Merete Mærkedahl måtte haste fra optagelserne til ”Badehotellet”, fordi kæresten var gået i fødsel i Aalborg.

Skuespillerinden Merete Mærkedahl måtte haste fra optagelserne til ”Badehotellet”, fordi kæresten var gået i fødsel i Aalborg.

(Foto: TV 2)

Folkene bag Danmarks mest sete serie gik mandag i gang med de første optagelser til sjette sæson. Det skriver TV2.

Skuespillerne fra "Badehotellet" mødtes endnu engang for at komme i gang med endnu mere drama på det vestjyske feriested.

Optagelserne finder sted i studierne i Risby ved Albertslund. Men der bliver også optaget en del ved den jyske vestkyst.

Men noget gik galt, da de skulle optage første dag.

De havde netop tændt alle kameraerne og skulle i gang med at optage, da strømmen gik. Heldigvis vendte den hurtigt tilbage igen.

I år har serien krævet en del flere forberedelser end de andre år.

Det skyldes, at "Badehotellet" springer en del frem i tiden, og det kræver, at alt er optaget med den nye tid, sommeren 1939.

- Når vi næste år vender tilbage med sjette sæson, er der gået seks år, fra vi så personerne sidst. Hotellet ligger der stadig og får stadig besøg af de samme gæster. Ligesom de stuepiger, vi har lært at kende, også vil dukke op ogen. Nogle af dem får måske nye opgaver, fortalte folkene bag Stig Thorsboe og Hanna Lundblad tidligere til TV2.

Det store spring i tid har givet ekstra arbejde til de forskellige, der arbejder på serien.

- Vores kostumier Margrethe Rasmussen har nærmest ligget vandret siden marts, hvor otte syere har arbejdet på at blive klar, siger producer Michael Bille Frandsen til TV2. 

"Badehotellet" forventes at vende tilbage til tv-skærmene i starten af 2019.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close