Nyheder2. november 2015

Mascha Vang forsvarer opdragelse: - I er fjollede!

Den tidligere reality-stjerne Mascha Vang er igen kommet i modvind for måden, hun opdrager sin datter på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_-_thomas_laursen_-_web1.jpg
 (Foto: Thomas S. Laursen)

Bloggeren Mascha Vang, der for nylig brød med skuespilleren Andreas Bo, må igen forklare sin måde at opdrage sin datter, Hollie Nolia, på.

Tidligere haglede kritikken ned over Mascha Vang, fordi hun lod datteren valse rundt i en bikini. Nu er folk efter hende over et andet tøj-relateret emne.

Forleden postede Mascha Vang nemlig et billede af datten Hollie Nolia med en Louis Vuitton-taste til legetøj. Folk rasede derefter på Instagram over, at den nylige single-stjerne lod sit afkom bære sådan en ’dyr’ ting.

Mascha Vang: Det er en gammel taske

Reality-baben forsvarer sit valg af taske til datteren i et nyt blog-indlæg.

- Flere mener at jeg ikke kan tillade mig at give min datter på 3 år en dyr taske at rende rundt med. Nu er “dyr” jo sådan set relativt. Tasken er nok 10-15 år gammel, og tænker man på hvor længe den har holdt, vil jeg betegne den som et godt køb, jeg højest sandsynlig har sparet op til i lang tid, dengang, skriver Mascha Vang på sin blog og fortsætter:

- Jeg vil simpelthen ikke gå ud og købe en billig taske, bare for hun skal bruge den til legetøj, og fordi der er andre der ikke har råd til sådan en. Jeg synes derimod det er meget mere hensigtsmæssigt og fornuftigt, at bruge det vi har. Og det er det her. Det har intet at gøre med at hun er en påklædningsdukke, får høje standarter eller har nogen idé om, hvad hun bærer rundt på. Hun var sikkert blevet lige så glad for en Nettopose.

Som afrunding til sit indlæg spørger hun også, om hun så skal bede Hollie Nolias far – racerkøreren Nicolas Kiesa – om ikke at køre datteren rundt i sin Lamborghini og i stedet tage bussen?

- Jeg synes I er fjollede, og jeg kan ikke tage jeres kritik seriøst. Derimod synes jeg det er at tryne andre, fordømmende og tarveligt at pege fingre på den måde. Tænk at gide hidse sig op over noget så ligegyldigt, så tror da pokker der er problemer i verden, slår Mascha Vang fast.

Du kan se billedet, der var årsagen til opstanden her:

Det æble ligger TÆT på stammen #hollienolia #påtur #taskefyldtmedlegetøj #pinkneglelak #weekendijylland #verdenventer #latergram

Et billede slået op af Mascha Vang (@maschavang) den

31. Okt 2015 kl. 12:04 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold