Nyheder21. september 2015

I er tarvelige! Mascha Vang skælder ud

Bloggeren Mascha Vang har en høne at plukke med folk, der mener, at hun bruger sine penge forkert
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_-_thomas_laursen_-_web1.jpg
 (Foto: Thomas S. Laursen)

Den tidligere reality-stjerne holdt i weekenden loppemarked, og ifølge hendes seneste blogindlæg var det en bragende succes.

Men nogle personer havde en åbenhjertig mening om, hvad hun burde bruge pengene fra salget på – og det er hun lodret uenig i.

- Ved I nu hvad, nogle gange så bliver jeg simpelthen SÅ forarget over hvor tåbelige andre mennesker kan være, indleder Vang sit blogindlæg omkring, hvordan det forløb med weekendens loppemarked.

Og det er skam ikke skrevet som kommentar til, at folk ikke ville købe hendes aflagte tøj og sager.

Nej, Mascha er utilfreds med, at folk spørger til, hvad hun har tænkt sig at bruge pengene på. Flere foreslår, at hun burde give dem til flygtningehjælp og donere de overskydende sager til Mødrehjælpen.

Den opfattelse deler Mascha Vang slet ikke.

- Okay, så vil jeg gerne vide hvordan jeg skal forklare min datter på knap 3 år, der hele weekenden har været med på loppemarked, og fået at vide vi sælger alt det gamle legetøj, så vi kan købe nyt for pengene – HUN GLÆDER SIG! Ærlig talt, så synes jeg det er møg flabet og tarveligt at spørge om, eller foreslå. Jeg skal sgu nok selv vurdere hvad vi bruger vores penge til, og hvad min datter har brug for.

Mascha Vang, der kommer sammen med skuespilleren Andreas Bo, siger ærligt, hvad hun bruger sine penge på.

- Og hvis I virkelig vil vide det, så bruger jeg alle pengene på Chanelsko, slik og nyt legetøj. Vi har ikke brug for noget af det, men det behøver vi vist ikke stå til regnskab for.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold