Nyheder27. juni 2018

Nyt foto: Højgravide Mille Dinesen stråler

"Rita"-stjernen er model for sin egen tøjkollektion, der indeholder tøj til både mor og barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-49476.jpg
 Foto: Carsten Seidel

Maven strutter på 44-årige Mille Dinesen, men det forhindrer hende ikke i at give den gas som model.

"Rita"-stjernen er aktuel med sin anden tøjkollektion for Moshi Moshi Mind, hvor der er tøj til både mor og barn, og her benytter hun lejligheden til at vise sin voksende mave frem.

Artiklen fortsætter under billedet.

Tidligere på måneden afslørede Mille Dinesen, hvem hun venter en lille dreng med.

Da Mille Dinesen tilbage i februar afslørede, at hun ventede sit første barn, fortalte hun ikke, hvem faderen var.

- Det rager ikke dig, svarede Dinesen, da hun over for Anders Breinholt afslørede sin graviditet, og han spurgte, hvem faderen var.

Artiklen fortsætter under billedet.

På sin Instagram-profil uploadede hun et billede, hvor hun kyssede en mand.

- I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op imellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogen gange i opfyldelse. Love you, min skat, skrev hun til billedet.

"Rita"-stjernen afslørede således, at faderen til hendes barn var on/off-kæresten Thomas Busch - parret gik senest fra hinanden i februar 2017, men er nu sammen igen.

Til august kan de sige goddag til deres lille søn.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-52234.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mille Dinesen og Thomas Busch sammen på den røde løber i 2014. Foto: All Over Press

Mille Dinesen har tidligere været hudløst ærlig omkring, at hun har kæmpet med ufrivillig barnløshed.

- Jeg har blod som en tyveårig og en stor æggereserve, men det gør det jo ikke mindre frustrerende. Faktum er, at jeg efter ti års forsøg stadig ikke er blevet gravid, og tiden og alderen arbejder imod mig. Af natur kan jeg heller ikke bare sidde og vente. Jeg bliver nødt til at handle, fortalte den tidligere "Vild med dans"-stjerne til ALT for damerne.

Skuespilleren afslørede også, at hun midt i pauserne fra hormoner og ægudtagninger havde lavet en aftale med sig selv:

- Jeg har lovet mig selv, at jeg skal kigge mig i øjnene, når jeg har holdt pause fra fertilitetsbehandlingen, og sige: "Hvad skal jeg med det der barnløse-projekt?". Og spørge mig selv: "Skal jeg lukke den dør, eller skal jeg prøve igen?". Det er vigtigt, at det bliver et valg, jeg tager, og ikke tiden, der tager valget for mig. Så det er der, jeg er lige nu.

Mille Dinesen har tidligere fortalt om, hvordan hun i ti år har prøvet at blive gravid.

Inden hun gik i gang med at blive gravid havde hun i de foregående ti år levet et sundt liv og havde renset ud, men da hun ikke blev gravid inden for en rimelig tid, påbegyndte hun behandlinger med medicin og hormoner - stik modsat sin tidligere sunde livsstil, sagde hun til ALT for damerne.

- Jeg fik det megadårligt. Blev helt oppustet - og der er man bare kvinde og forfængelig. Men det psykiske var langt værre. Jeg skøjtede rundt humørmæssigt, fortalte Mille Dinesen, der de sidste ti år havde været kæreste med kreativ direktør hos Carlsberg Group Thomas Busch, til ALT for damerne.

Og at det ønskede barn udeblev gjorde ikke situationen bedre.

- Det har fyldt meget, og der er så mange dumme følelser i spil i sådan en proces. Hele tiden skal man svinge sig op på hesten igen. Det er bare svært, at det er ude af kontrol - her er der bare en biologi, der ikke følger med, fortalte Mille Dinesen til ALT for damerne.

I mangel af et barn, men i erkendelse af, at hun helt tydeligt i sin krop kunne mærke, 'at hun skal tage sig af noget, af nogen', fik hun selskab i sin lejlighed på Østerbro.

- Jeg har købt mig en hundehvalp. En lille labradoodle. Hun er det sødeste. Og hvem ved... måske sker det det helt magiske, at jeg rent faktisk får tankerne hen på noget andet og på den måde snyder systemet og mig selv, fortalte Mille Dinesen dengang til ALT for damerne.

Sponsoreret indhold