Nyheder12. februar 2016

Her er sandheden om Joachim og Alex' skilsmisse

Marie Cavallier rumsterede allerede i Joachims liv, længe inden prinsen i sin tid blev skilt fra Alexandra. I det britiske magasin Hello! fortæller prins Joachim nu, at han ved et tilfælde blev placeret ved samme middagsbord som Marie, men fastslår, at sød musik først opstod senere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alexandra_joachim_marie.jpg
 (Fotos: All Over)

Mens det længe har været kendt, at Alexandra og Martin Jørgensen dyrkede hinanden i flere år, inden hun og prins Joachim i 2004 lod sig separere, så har der været langt mindre spotlys op, hvordan Marie og Joachim mødte hinanden.

Skilsmissen mellem Alexandra og Joachim var langtfra noget rent snit - Hongkong-kvinden og Møgeltønder-bonden havde begge en reservepartner klar, mens deres ægteskab hastigt visnede.

Som det første medie bragte SE og HØR i 2005 billeder af Marie og Joachim sammen.

Det skete i forbindelse med, at parret havde et romantisk stævnemøde i Maries mors hjemby Avignon i Sydfrankrig.

https://imgix.seoghoer.dk/joachum_og_marie_i_avignon_i_2005.jpg
 (Foto: All Over)

Marie og nyskilt Joachim i Avignon i 2005. De havde tre overnatninger på et hotel - under navnet Cavallier. Foto: SE og HØR

Men de senere ægtefæller havde flere gange tidligere set hinanden an - det fortalte Marie i 2006 til SE og HØR, og det fortæller Joachim nu selv til det britiske magasin Hello! Joachim fortæller i det nye interview, at han ved et tilfælde mødte sin kommende hustru til et middagsselskab:

- Jeg var stadig gift på det tidspunkt, men fordi vi var de eneste, der talte fransk i selskabet, havde vores vært placeret os ved siden af hinanden. - Og da Marie aldrig havde været i Danmark, var det sjovt at tale med hende. Vores romance startede dog først langt senere, siger prins Joachim i det nye nummer af det britiske magasin Hello! ifølge Daily Mail. I 2006 fortalte en åbenhjertig Marie Cavallier SE og HØRs læsere, at hun elskede Joachim, og at hun endnu ikke havde fortalt ham det. SE og HØRs læsere fik dermed oplysningen om hendes følelser for den danske prins før Joachim selv. Marie afslørede også, at hun og Joachim havde kendt hinanden i et par år - det vil sige fra 2004, året, hvor Joachim og Alexandra blev separeret. Hun røbede også, at hun havde haft rigtig mange udenlandske kærester, som havde lært hende at tale flere sprog flydende. Dengang hævdede Marie også, at hun og Joachim kun havde været sammen tre gange: Ved et middagsselskab hos en fælles ven i Jylland, i Paris, hvor Marie havde en lejlighed, samt på et skisportssted. - Jeg havde en anden kæreste, da jeg mødte ham første gang, men vi begyndte at holde meget kontakt via E-mail, lød Maries beskrivelse af den første tid med Joachim. Køb dennes uges SE og HØR, der er på gaden onsdag, og læs endnu mere om skilsmissen. Du kan købe bladet her.
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_0.png

Sponsoreret indhold