Nyheder26. januar 2016

Dagens fødselar: Her er hele historien om Christiane

I dag fylder Christiane Margueritte Schaumburg-Müller 34 år, og i den forbindelse har vi på SE og HØR samlet et stort galleri fyldt med billeder af den smilende kendis. Og så fortæller vi også hele historien om pigen, der fik sit gennembrud som den snobbede Mercedes i ”2900 Happiness”, men som for alvor kom på alles læber, da hun endte i armene på L.O.C.

Christiane Margueritte Schaumburg-Müller

”Boing Boing”. Christiane Schaumburg-Müller fangede først danskernes blik, da hun gik op og ned i Nik og Jays balderystende musikvideo under samme navn.

TV-gennembruddet som den über-snobbede Mercedes i serien ”2900 Happiness” skabte en kameramagnet, og Christiane blev hurtigt hele Danmarks TV-darling. I dag kan den smilende kendis så fejre sin 34 års fødselsdag, og i den forbindelse har vi på SE og HØR samlet et stort galleri fyldt med billeder af den smilende kendis. Og så fortæller vi også hele historien om pigen, der fik sit gennembrud som den snobbede Mercedes i ”2900 Happiness”, men som for alvor kom på alles læber, da han endte i armene på L.O.C.

Christiane er modsat mange af sine kolleger hverken uddannet skuespiller eller journalist, men har derimod en bachelor i fransk og kommunikation fra Handelshøjskolen. Selvom Christiane altid har haft et ønske om at skulle underholde, så er den unge kvinde også en selvsikker forretningskvinde. Derfor valgte hun den akademiske vej.

Læs alt om dagens fødselar her.

Se alle billederne af Christiane i galleriet øverst i artiklen.

- Det betaler sig at være velforberedt, og det betaler sig at have en uddannelse, for den bruger jeg meget. Selv om den ikke konkret har noget at gøre med det, jeg laver, så bruger jeg den i forhold til disciplin, møde til tiden, research og samarbejde, fortalte dansemusen til Elle i 2013.

Karrieren fik for alvor et løft, da det i 2010 blev afsløret, at Christiane skulle være værtinde på danse-programmet ”Vild Med Dans”. Dette fortsatte danserinden med i to sæsoner.

- Karrieremæssigt har det betydet rigtig meget for mig at være værtinde på Vild med dans. Jeg gav mig 400 procent til det show; jeg havde så meget lyst til at fordybe mig i danserne, i deltagerne, i det hele. Det var mig selv, der valgte ikke at fortsætte på Vild med dans, og det var ikke, fordi jeg havde noget imod programmet, jeg kunne have lavet det 15 år endnu, men jeg blev 30 år, da jeg lavede
den sidste sæson, og jeg kunne mærke, at jeg skulle videre og være mig selv. Jeg var ikke bange for at
blive 'Christiane Schaumburg-Müller fra ”Vild Med Dans”, men jeg ville gerne bruge min rolle og erfaringer til noget, og man bruger ting til noget ved at rykke væk fra dem og stoppe, mens legen er god, fortalte Christiane til Elle.dk. Derefter har værtinden skiftet mellem flere forskellige TV-produktioner.

Læs alt om dagens fødselar her.

Se alle billederne af Christiane i galleriet øverst i artiklen.

Selvom den yndige blondine er kendt fra TV i alle afskygninger, og hendes blog Chrichri.dk, så er hun endnu mere kendt for hendes kærlighedsliv. Da Christiane medvirkede i ”2900 Happiness” hed kæresten bag kameraerne Frederik Gøtrik. Kærligheden mellem de to var dog ikke ren happiness, og efter få måneder blev Christiane set alene på den røde løber. Der gik dog ikke længe, før den populære kvinde pludseligt havde en ny mand ved sin side, og parret skulle senere vise sig at blive Danmarks mest omtalte kendispar. Manden hed nemlig L.O.C.

Samtidig med at kærligheden mellem de to blomstrede, strøg Christianes karriere derudad, og de mange jobs med både radio og TV gav knas i parforholdet. Parret flyttede sammen efter et år, og alt syntes fryd og gammen og lige efter eventyrbogen, da de offentliggjorde deres forlovelse i 2009. Men det var et stormfuldt forhold, som resulterede i, at de brød forlovelsen, for at finde sammen igen – og gentog så det nummer et par gange.

I den herlige juletid i 2012 blev kendisparret dog endelig svejset sammen, og Christiane sagde ja til Danmarks største bad boy i de adelige gemakker på Valdemar Slot. Straks efter brylluppet drog de nygifte på flere uger lang rejse til Australien. Da parret hjemvendte fra bryllupsrejsen købte det celebre par et palæ i Hellerup til 8,4 millioner, hvor de skulle leve eventyret og resten af deres dage ud.

Læs alt om dagens fødselar her.

Se alle billederne af Christiane i galleriet øverst i artiklen.

På hjemmefronten så ægteskabet mellem de to efterhånden ud til at fungere fint, men I 2015 kunne facaden dog ikke holde længere. Christiane Schaumburg-Müller O’Connor offentliggjorde på sin Instagram-profil, at parret skulle skilles.

- Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. Det er jo på ingen måde let at finde ud af at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte. Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrbare og fantastiske venskab på - men hårdt, det er det. Det er også en underlig ting at skulle delagtiggøre andre i på det her tidpunkt. Men da vi som par altid har fået en helt utrolig opbakning fra jer derude, er det også på sin plads, at i hører det fra mig direkte, i stedet for I hører det andre steder fra, skrev Christiane Schaumburg-Müller på Instagram d. 3. maj 2015.

Læs alt om dagens fødselar her.

Se alle billederne af Christiane i galleriet øverst i artiklen.

Bruddet betyder, at den ægtepagt, der blev indgået i forbindelse med deres ægteskab i 2012, træder i kraft.

- Alt hvad vi hver især ejer ved ægteskabets indgåelse, samt alt, hvad vi hver især erhverver under ægteskabet, skal tilhøre den pågældende som skilsmissesæreje og derfor ikke deles i tilfælde af separation eller skilsmisse, står der ifølge Ekstra Bladet i ægtepagten.

Læs alt om dagens fødselar her.

Se alle billederne af Christiane i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold