Nyheder 15. januar 2016

Christiane skifter navn efter numerolog-besøg

Tv-kendissen Christiane Schaumburg-Müller har ændret sit karakteristiske navn efter et besøg hos en numerolog
(Foto: Dan Mariegaard)

Tv-vært, danser og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller har et ganske iøjnefaldende navn og efter hendes eget udsagn på bloggen Chri Chri også det perfekte navn. Men det har et besøg fra en numerolog altså alligevel lavet om på, skriver ugebladet HER&NU.

Det i forvejen lange navn kunne nemlig blive endnu bedre med en ekstra tilføjelse, og derfor skal den 33-årige kendis nu udvide sin signatur, bekræfter Salli Mortensen, presseansvarlig for Christiane Schaumburg-Müller over for HER&NU. Nu hedder hun Christiane Margueritte Schaumburg-Müller, skriver ugebladet.

Navneændringen er ifølge ugebladet sket i forbindelse med, at stjernen har skilt sig af med navnet O'Connor, som hun tog, da hun blev gift med rapperen Liam O'Connor. Siden parrets skilsmisse har hun dog droppet navnet.

- Jeg er forbavset over, at jeg for eksempel ikke havde tænkt på, at det at skifte navn, når man bliver gift, har en betydning, filosoferer "2900 Happiness"-skuespillerinden på bloggen Chri Chri.

Da Christiane Margueritte Schaumburg-Müller skrev indlægget om sit besøg hos numerologen Alberte, havde hun ikke taget en beslutning om at ændre sit navn. Hun var til gengæld ikke i tvivl om de gavnlige effekter, det kunne have.

- Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at dette virkelig hjælper dem, der har brug for et skub i livet, konkluderer tv-værten på bloggen.

- Hvad har man at miste? Andet end ens navn selvfølgelig. Det skal man være klar til, skriver den 33-årige indehaver af Chri Chri humoristisk.

Læs indlæggene her og her

Sponsoreret indhold