Christiane: L.O.C betyder stadig meget

Christiane er slet ikke færdig med sin eks-mand L.O.C.

Christiane er slet ikke færdig med sin eks-mand L.O.C.

Foto: All Over

I juni måned meldte 33-årige Christiane Schaumburg-Müller ud, at hendes ægteskab med L.O.C var slut. De valgte at gå hver til sit, efter tre års ægteskab og har netop solgt deres millionvilla i Hellerup, men det betyder ikke, at de to er færdige med hinanden.

- Vi har det stadig rigtig godt sammen, og vi er ikke gået fra hinanden på grund af, at der er områder, hvor vi ikke fungerer sammen. Det ville derfor være mærkeligt, hvis vi ikke kunne snakke sammen. Vi er blot to forskellige personer, siger Christiane Schaumburg-Müller til BILLED-BLADET.

TV-værten og forfatteren er da heller ikke i tvivl om, at hendes rappende eks-mand er en af de personer, der stadig betyder mest for hende.

- Det betyder rigtig meget, at Liam stadig er i mit liv. Jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig, at han ikke var det. Hvis jeg skulle udfylde nogle papirer med "hvem skal kontaktes i tilfælde af...", så er det stadig min mor og ham, jeg vil nævne, fortæller Christiane til BILLED-BLADET.

Og selvom det nu snart er et halvt år siden, at L.O.C og Christiane gik fra hinanden, så er hun heller ikke klar til at finde en ny, hun kan dele dobbeltsengen med.

- Jeg er single, men jeg er ikke parat til at date nogen, og slet ikke via netsider, slår TV-værten fast. 

Ønsket om at få børn er da heller ikke noget, der kan få Christiane til at forhaste sig.

- Nogle af mine veninder har allerede børn, og det stresser mig ikke. Jeg er kun 33 år og tænker, at der er tid nok. Men jeg skal 100 procent sikkert have børn, fastslår Christiane i BILLED-BLADET.

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close