Christiane har været til numerolog - se hvad hun 'burde' hedde

Foto: Thomas Laursen

Måske er der mere mellem himmel og jord, end man lige går og tror.

Christiane Schaumburg-Müller har i hvert fald været en tur til numerolog, hvor hun har fået at vide, hvad hendes ideelle navn er.

Hvis man altså tror på alt det der med energier.

Og svaret fra numerologen er måske et lidt andet, end Christiane lige havde forventet.

- Jeg er i chok!! jeg var så sikker på, at jeg havde det perfekte navn, skriver hun på ChriChri.dk.

Numerologen har nemlig fundet ud af, at Christiane ikke bare skal smide en del af sit efternavn væk, hun skal også have et lidt længere fornavn.

- Dommen over Christiane Schaumburg-Müller er, at Schaumburg ikke kan være en del af mit navn. Müller er skønt, og det kan blive endnu bedre, hvis der kom et nye navn efter det. For at få det helt optimale navn skal jeg også have et ekstra navn sat på Christiane som fx Christianemaja, skriver Christiane på bloggen. 

Vi skal dog ikke forvente, at vi i fremtiden skal kende Christiane som Christianemaja - hun har nemlig ikke tænkt sig skifte navn.

- Men … siger jeg – jeg kan simpelthen ikke ændre mit navn! Mine forfædre ville vende sig i deres grav! Jeg er jo en Schaumburg-Müller, og så må jeg jo tage den byrde, det navn giver mig, hvis det er således – det må være den skæbne, jeg har. Og så alligevel tænker man: ”hmmm hvad nu hvis?”. Jeg ser bare ikke mig selv som en Christianemaja!

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close