Peter Ingemann: Her er det STØRSTE i mit liv

Peter Ingemann er vært på TV 2-programmet \

Peter Ingemann er vært på TV 2-programmet "Størst". Foto: Thomas Laursen

Thomas Laursen

Han har fløjet med verdens største passagerfly, besøgt Syndens by Las Vegas, rejst (næsten 10.000 kilometer) på transsibiriske jernbane, og i aften besøgte han så Panama-kanalen.

Med andre ord har TV 2-værten Peter Ingemann oplevet ikke så lidt, når han har besøgt de største og mest storslåede steder på kloden i TV 2s populære rejseprogram ”Størst”.

SE og HØR har besøgt den populære TV 2-vært til en snak om, hvad der er ”størst” i hans liv – og Peter Ingemann er ikke et sekund i tvivl:

- Det største i mit liv er min familie. Jeg kan godt lide, at mine unger er ved at blive store. Mine piger er 12 og 15 år, og jeg synes, det var små piger for ganske nylig, siger Peter Ingemann til SE og HØR.

I programmerne har Peter Ingemann blandt andet spillet russisk roulette med strømpistoler og oplevet at få ét voldsomt maveonde, der sendte ham på et uhumsk hospital i Rusland.

Og så kan arbejdsdagene nemt være lange og trættende, fortæller TV-værten.

- Når man er afsted i seks dage, så er det hårdt arbejde. Det er først bagefter, at jeg lige tænker over, at du sad i det der A380 fly på første-klasse, fortæller Peter Ingemann og tilføjer:

- Så kan jeg godt nogle gange side på de ture og tænke, om jeg er for meget væk. Jeg rejser jo nok 100 timer hvert år. Men det var jeg jo også på Hammerslag. Så det har de altid været vant til, siger Peter Ingemann med hentydning til sin familie, der består af konen samt hans to piger.

- Når de skriver min fødselsdagssang, når jeg bliver 75 år, håber jeg de skriver, at det var i orden, at jeg var så meget væk, siger Peter Ingemann med et smil. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close