Nyheder25. september 2014

Peter Ingemann: Jeg fik totalt blackout

TV2-værten havde taget lidt for mange piller
Af af
Peter Ingemann havde slugt fire blå sovepiller og et par gin & tonics... det var en DUM idé
Peter Ingemann havde slugt fire blå sovepiller og et par gin & tonics... det var en DUM idé
 Foto: Gregers KirdorfI aften har Peter Ingemann premiere på et nyt rejseprogram på TV2, 'Størst'. Her vil den populære TV-vært besøge de største menneskeskabte steder på kloden.

Men vi kender ham nok allerbedst som den tidligere vært på DR1-successen Hammerslag, hvor holdet med jævne mellemrum også har været i udlandet for at se på huse.

Én af de gange var det dog ved at ende galt for værten, da han havde indtaget en lidt for dumdristig blanding af sovepiller og gin & tonics.

Episoden fortalte Peter Ingemann selv om torsdag morgen, da han gæstede værterne på Go' Morgen P3.

De tre morgenværter Sara Bro, Signe Vadgaard og Anders Stegger ville høre om Peter Ingemanns største brandert.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann: Derfor stopper jeg

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann skal opereres

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann: Sådan var det at leve sammen med en alkoholisk far

- Der har været lidt igennem tiden, fortalte TV-værten, inden han kom med en episode fra dengang, han lavede Hammerslag. Dengang var det dog ikke alkohol, der alene slog TV-værten ud, men også en portion sovepiller.

Peter Ingemann var dengang rejst til Thailand sammen med mæglerne for at kigge på huse til et nyt afsnit Hammerslag. Og da TV-værten aldrig får megen søvn i et fly, besluttede han sig for at udstyre sig med en håndfuld sovepiller købt på et thailandsk apotek.

- Da vi flyver ud, sidder jeg og går lidt i panik og tænker, at jeg i morgen skal klare det her hus, og jeg skal huske alle de tal (salgstallene, red.)', så jeg SKAL bare sove. Så jeg tager én pille, to piller, det virker ikke! Jeg tager tre piller og ender med at tage fire piller i alt. Og dét blandet med en enkelt gin & tonic eller to… det gør, at jeg får totalt blackout, siger Peter Ingemann i radioprogrammet og uddyber:

- Faktisk kan jeg ikke huske, da vi stiger om på det andet fly til Phuket i Bangkok. Jeg kan heller ikke huske ti timer senere, da vi skal optage. Jeg husker ikke transporten op til det andet hus eller optagelserne i det første hus. Men hvis man ser udsendelsen i arkivet (på DRs hjemmeside, red.), husker jeg alle tallene korrekt, men det er bare væk. Og dét synes jeg er mega skræmmende, siger Peter Ingemann, inden han til slut kommer med ét godt råd:

- Blå sovepiller fra et thailandsk apotek og så fire af dem: Lad være!

Du kan høre Peter Ingemann fortælle sin historie i Go' Morgen P3 her.

Sponsoreret indhold