Nyheder29. september 2016

Peter fylder 40 år: Her er alle de skønne øjeblikke med Morten og Peter

I onsdags kunne Peter fejre sin 40 års fødselsdag – det fejrer vi på SE og HØR ved at samle et stort galleri med de skønneste billeder af det fantastiske makkerpar Morten og Peter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/morten_og_peter_front.jpg
 Foto: All Over

Det er hele 25 år siden, at Morten Jensen og Peter Palland for første gang indtog de danske TV-stuer og smeltede alles hjerter med deres humor og urokkelige venskab.

I dag er de to blevet voksne, de er stadig bedste venner, og i denne uge kunne den ene halvdel af makkerparret – Peter Palland - så fejre en rund fødselsdag.

Onsdag fejrede humørbomben således 40 år.

I den anledning har vi på SE og HØR samlet et stort galleri med skønne øjeblikke fra Peter og Mortens liv. Du kan se billederne i galleriet nederst i denne artikel.

Første gang vi mødte de to mediedarlings var i 1991. Her var TV 2-journalisten Nick Horup ude for at lave et indslag om et handicap-idrætsstævne, hvor de dengang 14-årige venner deltog.

Morten og Peter var dog så gode foran kameraet, at Nick Horup hurtigt besluttede sig for at lave mere TV med de to venner - og det blev til dokumentaren 'Er jeg stadig gak mor?', der blev sendt i 1991. Dokumentaren blev med ét et hit, og sidenhen er fulgt flere udsendelser om makkerparrets venskab og oplevelser.

Ifølge TV 2 er programmerne med Morten og Peter nogle af kanalalens allerstørste hit, og de er blevet set af 25 millioner mennesker.

Se et skønt galleri med Morten og Peter herunder:

25 år med Morten og Peter

Sponsoreret indhold