Nyheder11. november 2014

Hurra og tillykke: Morten fylder 38 år i dag

Den elskelige mediedarling har fødselsdag
Af af

Hurra og tillykke: Morten fylder 38 år i dag



Det er mere end 20 år siden, at Morten Jensen og Peter Palland for første gang indtog TV-skærmen og smeltede danskerne hjerter med deres humor og urokkelige venskab.

I dag er de to blevet voksne, de er stadig bedste venner, og i dag kan den ene halvdel af makkerparret - Morten Jensen - så fejre sin 38 års fødselsdag.

På makkerparrets Facebook-side - der tæller mere end 298.000 fans! - strømmer det lige nu ind med hilsner til Morten i dagens anledning

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt møder Morten og Peter

LÆS OGSÅ: Det blev der af Morten og Peters 'TV-far'

Første gang vi mødte de to mediedarlings var i 1991. Her var TV 2-journalisten Nick Horup ude for at lave et indslag om et handicap-idrætsstævne, hvor de dengang 14-årige venner deltog.

Morten og Peter var dog så gode foran kameraet, at Nick Horup hurtigt besluttede sig for at lave mere TV med de to venner - og det blev til dokumentaren 'Er jeg stadig gak mor?', der blev sendt i 1991. Dokumentaren blev med ét et hit, og sidenhen er fulgt flere udsendelser om makkerparrets venskab og oplevelser.

Ifølge TV 2 er programmerne med Morten og Peter nogle af kanalalens allerstørste hit, og de er blevet set af 25 millioner mennesker.

I anledning af Mortens fødselsdag har vi samlet lidt billeder af Morten og Peter, som du kan se nederst i denne artikel.

Herunder kan du også se eller gense et af de klip, som gjode Peter Palland Danmarksberømt.

Sponsoreret indhold