Nyheder20. september 2013

Helle Thorning-Schmidt møder Morten og Peter

I en ny udseendelse møder makkerparret statsministeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/32d8cd0616c64a7abe2da34fa7eb5094.jpg
 Foto: Mads Dissing Pedersen/TV 2De to elskelige udviklingshæmmede Morten og Peter er med i et helt nyt program, der er lavet i forbindelse med TV2's 25 års-fødselsdagsfejring.

Her får Morten, der er glødende socialdemokrat, en stor drøm opfyldt nemlig at møde landets statsminister, Helle Thorning-Schmidt. Morten forbereder sig grundigt, og da chancen byder sig, får han stillet alle sine spørgsmål om alt fra handicappedes boligforhold til, hvorvidt statsministeren synes, hun er en god mor. Det bliver et møde, ingen af parterne glemmer foreløbig, og Morten kalder det ligefrem for "højdepunktet i min tv-karriere".


Helle Thorning: Besat af botox

TV-stjernerne er blevet 36 og er stadig de bedste venner. Morten bor i et kollektiv for udviklingshæmmede, mens Peter bor hjemme hos sin mor, og selvom de bor hver for sig, så skændes de stadig, så det slår gnister mellem dem.Helle Thorning: Sådan har du aldrig set hende

Makkerparrets TV-far, journalisten og tilrettelæggeren, Nick Horup fortæller i en pressemeddelelse fra TV2, om præmissen for programmet:

- Det har fra starten været vigtigt for alle os involverede at understrege, at man gerne må grine både med og af Morten og Peter. Der gælder de samme regler for dem som med alle andre tv-personligheder, uanset om de har et handicap eller ej. Rigtig mange danskere har da også grinet af det umiddelbart morsomme i Morten og Peters indfald og kommentarer, samtidig med at de har nydt og anerkendt den skarpe observationsevne og de ærlige, kompromisløse meningsudvekslinger, som de to venner gennem mere end to årtier har excelleret i.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d1269fff1dd4418aa2bd558186cbb685.jpg


Morten og Peter ( Foto: Mads Dissing Pedersen/TV 2.)

Sponsoreret indhold