Nyheder24. september 2017

Ikke set siden 1990'erne: Helena på podiet med de 'gamle' supermodeller

Helena Christensen, Naomi Campbell, Carla Bruni, Claudia Schiffer og Cindy Crawford var samlet på catwalken i Milano for at hylde Gianni Versace
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/helena-24092017.jpg
 Foto: All Over

Wauw!

Der blev skrevet historie under modeugen i Milano i fredags.

De fem sprøde supermodeller Helena Christensen, Naomi Campbell, Carla Bruni, Claudia Schiffer og Cindy Crawford var samlet på podiet igen for første gang siden 1990'erne.

Og selv om de alle er nær de 50 år, så er de stadig smukke, sprøde og spændstige, og de har ikke glemt, hvordan man fører sig frem på catwalken.

I år er det 20 år siden, at modeskaberen, Gianni Versace, blev dræbt af skud uden for sit hjem i Miami i USA.

Ifølge New York Times var Gianni Versace den første designer, der forstod vigtigheden af at have en række kendisser på første række under modeopvisninger og af at bruge supermodeller på catwalken.

Da han blev dræbt overtog hans søster, Donatella, det modeimperium, som hendes bror havde grundlagt.

Og det var for at hylde Gianni Versace, at 62-årige Donatella benyttede modeugen i Milano til at genforene supermodellerne, der styrede på catwalken i 1990'erne.

Donatella Versace gik hånd i hånd med de fem dejlige modeller ved slutningen af modeopvisningen, der blev fulgt op af et storslået afterparty, hvor supermodellerne også dukkede op for at hylde den afdøde modeskaber.

De fem supermodeller Helena Christensen (48), Naomi Campbell (47), Carla Bruni (49), Claudia Schiffer (47) og alderspræsidenten Cindy Crawford på 51 var på podiet i ens kjoler i guld.

- Dette er til ære for dig, Gianni, blev der sagtgat over højttaleranlægget, inden de fem skønheder kom på scenen.

Cindy Crawfords 16-årige datter Kaia Gerber, der har været på catwalken for nogle af verdens største modehuse, var også med i Milano i fredags, og det er første gang, at mor og datter har været på samme catwalk.

Også nogle af nutidens hotte modeller var med til at hylde Gianni Versace i Milano. Det gælder blandt andet 'Keeping Up With The Kardashians-stjernen, Kendall Jenner, Bella Hadid og hendes storesøster Gigi Hadid, der lørdag satte Magasin i København på den anden ende, da hun mødte SE og HØR og sine mange danske fans under et reklamefremstød for hendes nye kollektion i samarbejde med Tommy Hilfiger.

Du kan se masser af billeder fra Gigis besøg i København her.

Men fredag var det Helena Christensen og de andre supermodeller, der var i centrum, og du kan se et stort galleri med den danske skønhed og hendes modelkolleger herunder:

Helena Christensen, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell og Carla Bruni sammen på podiet igen, september 2017

Sponsoreret indhold