Se ALLE billederne: Gigi Hadid besøgte København

Gigi Hadid besøgte den 23. september København i forbindelse med lanceringen af sin tredje kollektion for Tommy Hilfiger.

Gigi Hadid besøgte den 23. september København i forbindelse med lanceringen af sin tredje kollektion for Tommy Hilfiger.

Foto: Mikael Rieck

Det var næsten ikke til at for ørenlyd, da supermodellen Gigi Hadid i dag besøgte Magasin i København.

Her havde flere tusinde fans stillet sig op for at få et glimt af den 22-årige model. 

Og hun forsvandt næsten ligeså hurtigt, som hun var kommet. 

Da hun først kom op af den flotte blå løber, der var lagt frem i dagens anledning, til hun havde fået taget billeder med en masse influencers og givet interviews til få udvalgte medier, deriblandt SE og HØR, var hun nærmest på vej ud af døren igen. 

Man kan heller ikke fortænke hende i, hvis hun gerne ville tilbage til sit hotel. Hun ankom nemlig direkte fra modeugen i Milano her til formiddag. 

Fra scenen i Magasin gav hun et kort interview til det fremmødte publikum, hvor hun fortalte om sine tanker omkring den nye kollektion, ligesom der også var tid til at få taget billeder med nogle af de mange fans, der var dukket op i dagens anledning.

Under sit besøg i Magasin var Gigi hele tiden omringet af vagter. Det kan have noget at gøre med, at man ikke vil risikere, at hun endnu en gang bliver overfaldet, ligesom hun gjorde i Milano sidste år

Du kan se ALLE billederne af Gigi Hadid i København i galleriet herunder

Gigi Hadid i København

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close