Helena Christensen har fået en sexet hobby

(Foto: All Over Press)

Engang hed det en stripperstang og var noget, visse kvinder dansede omkring, mens de tog tøjet af.

I dag er stangen et redskab, som mange andre kvinder nyder at bruge til at træne med. En af de kvinder er den danske superskønhed Helena Christensen.

Det afslører modellen på Instagram, hvor den 48-årige viser, hvor yndefuldt hun kan holde sig oppe med den skinnende, vertikale stang.

- Udtrykket i ansigtet skjuler den smerte, jeg føler. Med tiden vil evnen til at gøre det ubesværet overdøve smerten. Udfordringer er gode, skriver den verdensberømte model til billedet.

Dermed giver Helena pole fitness, som det kaldes, den bedst mulige reklame. Selv om alderen nærmer sig 50, holder den dansk-peruvianske model og fotograf sig tydeligvis forrygende godt.

Hun er da heller ikke bange for at vise, hvor smuk man kan være som 48-årig mor på billedmediet Instagram. I sidste uge viste hun sine følgere et billede af sig selv i et køkken - kun iført trusser.

Et opslag delt af Helena (@helenachristensen) den

Det er først på det seneste, at den skønne Helena har taget nettets glæder til sig. I et interview med magasinet Grazia forklarede hun sidste år, at livet var bedre uden nettet.

- Jeg var så lykkelig før internettet, bare at kunne leve i min egen boble, sagde Helena Christensen.

Hendes 150.000 følgere har det nok ikke helt lige sådan, efter hun er kommet på Instagram.

Se flere billeder af Helena Christensen i galleriet herunder

Galleri: Helenas 30 år på toppen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close