Hollywood23. september 2017

Gigi Hadid: Jeg vil helt sikkert tage Zayn med til København

Supermodellen Gigi Hadid besøgte i dag Magasin i København. Her fik SE og HØR en snak med den 22-årige skønhed

Gigi Hadid besøgte i dag Magasin i København i forbindelse med, at hun har lavet endnu en kollektion sammen med Tommy Hilfiger under navnet "TommyXGigi".

Her fik SE og HØR en snak med den 22-årige supermodel om, hvorfor hun har kastet sig over designarbejdet, og om kæresten Zayn Malik har et favorititem fra den nye kollektion.

Og så elsker hun København.

Det er tredje gang, at Gigi Hadid har kastet sig ud i at designe en kollektion til Tommy Hilfiger, men hvorfor kaste sig ud i designtjansen, når man har så stor succes på catwalken?

- Jeg har altid været meget kreativ. Jeg tror, at det var meget naturligt for mig, når jeg er i modebranchen. Jeg er kreativ derhjemme. Og det var bare en naturlig sammensætning af de to ting. Jeg kan godt lide at prøve nye ting og udfordre mig selv. Og det her er sådan en god måde at gøre det på, fortalte Gigi til SE og HØR.

Gigi Hadid har været sammen med Zayn Malik siden 2015, og selvom han ikke var med i København, så kunne Gigi alligevel afslører, hvilket item fra kollektionen, der er Zayns favorit.

- Han spurgte faktisk efter en herre-version af rygsækken. Fordi han kan virkelig godt lide rygsækken.Men de er alle sådan nogle små pigede nogle. Så jeg laver ham en special-rygsæk. Den eneste ene, fortalte en grinende Gigi.

Se hele interviewet med Gigi Hadid i toppen af artiklen

Artiklen fortsætter efter billedet af Gigi og Zayn Malik

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08513073.jpg
 (Foto: All Over)

Gigi Hadid og Zayn Malik i New York. (Foto: All Over)

Det var anden gang, at supermodellen var en tur forbi København.

Gigi var nemlig også en tur i byen sidste sommer, da hun var i landet for at tage billeder til en modeserie i amerikansk Vogue.

Og til SE og HØR fortalte hun, hvad hun godt kan lide ved den danske hovedstad.

- Jeg elsker det. Det er et af mine favoritsteder. Jeg var her kun tre dage sidste gang, og det betød så meget for mig. Jeg elsker menneskene, jeg elsker miljøet, jeg elsker arkitekturen, fortæller Gigi.

Er det så et sted, du vil tage Zayn med til?

- Altså det øjeblik, jeg kom tilbage, fortalte jeg ham om det. Så helt sikkert, svarede Gigi.

Du kan se ALLE billederne fra Gigis besøg i København i galleriet herunder

Gigi Hadid i København

Sponsoreret indhold