Nyheder25. oktober 2015

Hans Pilgaard ramt af kræft

TV 2-værten fik chokmeddelelse af læge i foråret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-09648.jpg
 Claus Poulsen
Den populære TV 2-vært Hans Pilgaard blev i marts måned diagnosticeret med kræft.
Det fortalte han i et båndet indslag i lørdag aftens store indsamlingsshow, "Knæk Cancer Live", der repræsenterede kulminationen på TV 2 og Kræftens Bekæmpelses "Knæk Cancer"-uge.
Det var tarmkræft, den rutinerede TV-vært var blevet ramt af.
En kirurg på Bispebjerg Hospital bad ham holde april og maj i år fri i kalenderen, fordi han skulle opereres for kræft, skriver tv2.dk. - Hele min verden væltede, husker Hans Pilgaard om den skelsættende dag, da han fik at vide, at han var blevet ramt af den forfærdelige sygdom. - Fuck, jeg vil ikke dø, var det første jeg tænkte. Det andet, jeg tænkte, var: Stop, det er jo ikke rigtigt. Hold nu op. Jeg havde den der følelse af, at jeg så "manden med leen" i øjnene, fortæller Hans Pilgaard til tv2.dk.
Operationen gik godt, og der var ikke tegn på, at sygdommen havde spredt sig fra tarmen. I dag - mere end et halvt år efter operationen - er Hans Pilgaard erklæret rask og kræftfri.
Under hele forløbet var hans kæreste, Jobbe Hansen, en trofast, utrættelig støtte for TV-værten. - Han er det vildeste og stærkeste menneske, jeg nogensinde i mit liv har mødt. Jeg havde aldrig klaret det her uden ham. Sådan er det, siger Hans Pilgaard til tv2.dk.

Sponsoreret indhold