Nyheder23. september 2015

Hans Pilgaard støtter Rimmer: Kærligheden overlever alt

Den lattermilde TV-vært bakker op om sin kollega, der er forelsket i 20 år yngre kvinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/hans_pilgaard_2.jpg
 Foto: All Over Press

Den 43-årige komiker Lasse Rimmer er blevet forelsket i 23-årige Line Hoffmeyer.

Det er ikke første gang Rimmer er faldet for yngre kvinder og de gentagene bemærkninger om aldersforskellen generer ham.

- Jeg burde lade være. Men kan jeg nogensinde det? Så...”Du er gammel nok til at være hendes far." Mjah. Og du kunne være din jævnaldrende kærestes bror. Du projicerer vist din egen incestbesættelse, kammerat, skriver Lasse Rimmer blandt andet på Facebook.

Den udmelding får støtte fra blandt andre TV-værten Hans Pilgaard på 52 år, der er 27 år yngre end sin kæreste, Jobbe Joller Hansen.

- Du skal aldrig lade være med at følge dit hjerte. Og det vil klæde "folk" at rumme i stedet for at dømme og bare være glad på dine vegne over, at du og I har fundet kærligheden og hinanden. Kærligheden overlever alt - også nogle enklestes misundelse, uklædelige fordømmelse og evige trang til absolut at skulle mene noget om alt - inklusiv det de ikke ved noget om. Tillykke med kærligheden Lasse Den fortjener alle at blive ramt af Kh Hans, skriver Hans Pilgaard som kommentar på Lasse Rimmers Facebook-opdatering.

Hans og Jobbe har været kærester siden 2012.

Sponsoreret indhold