Nyheder17. juni 2014

Piger hånede hjemløs, og så gik TV-vært amok

Vildt optrin fanget på video: Hans Pilgaard mistede besindelsen i metroen
Komikeren Michael Schøt mener, at Hans Pilgaard sagde fra på hele Danmarks vegne.
Komikeren Michael Schøt mener, at Hans Pilgaard sagde fra på hele Danmarks vegne.
 Foto: Kaspar WenstrupNormalt ser man ikke "Hvem vil være millionær"-værten Hans Pilgaard oppe i det røde felt, men netop det syn, mødte de mange forbipasserende på Kgs Nytorv metrostation i fredags. Det skriver bt.dk.

- Din møgarrogante kælling!

Så præcist lyder den formulering, som man kan høre TV-værten slynge ud i en video, som formiddagsavisen har fået tilsendt af en, der så det besynderlige optrin.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard raser over "fisse"-anmeldelse

Modtageren af den knap så flatterende titel var en ung kvinde, der sammen med sin veninde hånede en hjemløs, som sad og sov. Og det blev tilsyneladende for meget for Hans Pilgaard og kæresten Jobbe Joller Hansen.

- Jeg er godt klar over, at det ikke er sådan, folk er vant til at se mig. Og som udgangspunkt skal man tale ordentligt til andre mennesker. Man skal ikke råbe ad dem eller tage fat i folk. Men der kan være situationer, som jeg synes, den var, hvor jeg bliver så indigneret og vred, at jeg følte, det var rimeligt at reagere, siger Hans Pilgaard til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard viser endelig kæresten frem

Samtidig forklarer han, at det, der fik ham op i det røde felt, var, at mennesker kan finde på at opføre sig sådan over for de allersvageste i samfundet.

Men selvom mange nok vil være enige i TV-værtens harme over pigernes latterliggørelse af en uskyldig hjemløs mand, så tog de to unge kvinder det selv meget ilde op og overfusede Pilgaard og Jobbe.

Se selv videoen af det vilde optrin på bt.dk.

Fangede du også episoden på Kgs Nytorv metrostation i fredags? Se send billeder eller video til tip@seoghoer.dk eller sms 1266.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard kvæstet på ski

Sponsoreret indhold