Nyheder14. november 2018

Sara Maria smaskforelsket: Han er megadejlig

”Vild med dans”-baben Sara Maria Franch-Mærkedahl har genfundet kærligheden, efter at hun fik øjenkontakt med en arkitekt i Irma.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sara_maria_franch-maerkedahl_0.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Man siger, at kærligheden altid finder vej, og i den tidligere vejrpige Sara Maria Franch-Mærkedahls tilfælde må det siges at holde stik.

– Vores øjne mødtes i Irma. Det var virkelig fint. Det føltes særligt, og så kommunikerede vi efterfølgende, og så blev det stille og roligt til mere.

– Han er megadejlig, og jeg er meget forelsket, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

– Mine børn er sindssygt glade for Mikkel (Mikkel Westfall, red.), siger dansebaben om den hotte arkitekt. (Foto: Instagram)

Hun har døtrene Kastanje Kirstine og Vega Marie sammen med eksmanden Bo, ligesom også den nye drømmemand Mikkel Westfall har to børn fra et tidligere forhold.

Boligdrømme

Den tidligere ”Vild med dans”-vinder har sin lejlighed i Hellerup til salg for at finde mere plads til hende og børnene, og med Irma-mandens pludselige indtog giver det nye tanker om fremtiden.

– Min drøm er at finde en, jeg kan bo sammen med. Jeg har lyst til at dele mit liv med den, jeg elsker. Det er Mikkel. Jeg vil gerne flytte sammen med Mikkel, siger Sara Maria, som snart er aktuel med podcasten ”Glæden ved at give”.

Sponsoreret indhold