Sara Maria smaskforelsket: Han er megadejlig

38-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl er forelsket igen, efter at hun løb ind i en arkitekt i Irma.

38-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl er forelsket igen, efter at hun løb ind i en arkitekt i Irma.

(Foto: Claus Poulsen)

Man siger, at kærligheden altid finder vej, og i den tidligere vejrpige Sara Maria Franch-Mærkedahls tilfælde må det siges at holde stik.

Hun fandt den nye mand i sit liv, arkitekten Mikkel Westfall, med indkøbskurven under armen, efter at hun denne sommer havde sagt farvel til dessertkokken Morten Heiberg.  

– Vores øjne mødtes i Irma. Det var virkelig fint. Det føltes særligt, og så kommunikerede vi efterfølgende, og så blev det stille og roligt til mere.

– Han er megadejlig, og jeg er meget forelsket, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

– Mine børn er sindssygt glade for Mikkel (Mikkel Westfall, red.), siger dansebaben om den hotte arkitekt. (Foto: Instagram)

Hun har døtrene Kastanje Kirstine og Vega Marie sammen med eksmanden Bo, ligesom også den nye drømmemand Mikkel Westfall har to børn fra et tidligere forhold.

Boligdrømme

Den tidligere ”Vild med dans”-vinder har sin lejlighed i Hellerup til salg for at finde mere plads til hende og børnene, og med Irma-mandens pludselige indtog giver det nye tanker om fremtiden.  

– Min drøm er at finde en, jeg kan bo sammen med. Jeg har lyst til at dele mit liv med den, jeg elsker. Det er Mikkel. Jeg vil gerne flytte sammen med Mikkel, siger Sara Maria, som snart er aktuel med podcasten ”Glæden ved at give”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close