Nyheder15. januar 2015

Vejrværts eksmand: ’VMD' satte parforhold på pause

Sara Maria Franch-Mærkedal skal skilles fra sin mand
Af af
Sara Maria Franch-Mærkedal skal skilles fra sin mand
Sara Maria Franch-Mærkedal skal skilles fra sin mand
 Foto: Claus PoulsenTorsdag afslørede den 34-årige vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl, at hun og manden Bo skal skilles. Parret har sammen børnene Kastanje og Vega på henholdsvis fem og to år.

Nyheden kommer blot halvanden måned efter, at Sara Maria Franch-Mærkedal kunne lade sig hylde som vinder af 'Vild med dans' sammen med sin partner Silas Holst.

Og de mange timer i træningslokalet sammenholdt med et fuldtidsjob som vejrpige på TV 2 var med til at sætte parforholdet på pause.

Det fortalte vejrpigens nu kommende eksmand, Bo Franch-Mærkedahl, til SE og HØR under 'Vild med dans', der blev afholdt i efteråret.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-vinder skal skilles

- Parforholdet er jo på pause, fordi hun jo har sit fuldtidsjob, der er sindssygt krævende, og vagter som enten er sindssygt tidlige eller ret sent om aftenen. Lige nu er det som at have et ekstra barn derhjemme, men det er fint, sagde Bo Franch-Mærkedahl i efteråret til SE og HØR, men tilføjede på samme tid, at dansen betød meget for Sara Maria:

- Hun stråler, og hun smiler. Hun er rigtig glad. Og træt. Mega træt, sagde Bo Franch-Mærkedahl og tilføjede:

- Det er fantastisk at se hende danse rundt. Det gør mig glad og stolt, sagde Bo Franch-Mærkedahl.

LÆS OGSÅ:'Vild med dans'-vinder sætter huset til salg

Nyheden om den kommende skilsmisse fortalte Sara Maria Franch-Mærkedahl selv om til TV 2 torsdag, og hun slog fast, at bruddet er foregået uden dramatik, og at de stadig er gode venner i dag:

- Bo og jeg har efter længere tids overvejelser besluttet at lade os skille. Vi er vokset fra hinanden, så det er egentlig forløbet rimelig udramatisk. Vi er stadig rigtig gode venner og har holdt en dejlig jul sammen, udtalte Sara Maria Franch-Mærkedahl torsdag til TV 2.

Tidligere på ugen kom det frem, at parret havde sat deres rækkehus i Hellerup nord for København til salg for 5,25 millioner kroner, og hvis en køber er villig til at købe til prisen, kan parret glæde sig over en gevinst på næsten to millioner kroner.

Det er fire år siden, at Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes mand købte den 102 kvadratmeter store bolig i Hellerup.

Dengang betalte de 3,4 millioner kroner for huset - efter en rabat på en halv million kroner, så udbudsprisen til 5,25 millioner kan sende masser af mønter i lommen på parret, der altså nu går hver til sit.

Sponsoreret indhold