Nyheder 17. januar 2018

Skønne billeder:: Til vinterbadning med Mette, Heidi og Sara Maria

Vandtorturen er ikke bare for at spille sej, for de ugentlige ture i bølgerne holder sygdomme fra døren, lyder det fra det frosne trekløver bestående af Mette Cornelius, Heidi Frederikke Sigdal og Sara Maria Franch-Mærkedahl.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Brrrhh.... Luften er kold, og vandet er direkte modbydeligt.

Men selv om smilene dermed kunne være stivnet, er Sara Maria Franch-Mærkedahl, Mette Cornelius og Heidi Frederikke Sigdal faktisk glade helt ind i knoglerne.

For de tre veninder har nemlig fundet ud af, at det våde element har en heldig effekt på deres sundhed. Selv om man måske kunne tro, det giver flere dage i sygesengen at blive gennemkold flere gange om ugen, forholder det sig lige omvendt, lyder det fra de seje badenymfer.

– Jeg er altid blevet forkølet en gang om måneden, men jeg har kun været forkølet én gang siden i sommer, hvor vi startede. Så jeg tror på, at det booster et eller andet. Og så har jeg altid været en sindssyg frossenpind, og jeg fryser slet ikke på samme måde mere, lyder det begejstret fra ”Go’morgen”-værten Heidi Frederikke om den nye, kolde livsstil.

Ført sammen af vandet

Fodboldværten Mette Cornelius er helt enig med TV-kollegaen i, at vandet har helsebringende egenskaber.

– Hvis din energi ikke er i top, giver det bare et rush. Jeg har små børn, som slæber bakterier hjem konstant, men det gør bare noget for vores immunforsvar, siger Kanal 5’s skærmbabe, som startede den kolde hobby i sommer sammen med Heidi Frederikke, mens den tidligere ”Vild med dans”-vinder og vejrvært Sara Maria koblede sig på, da vandet blev koldere i efteråret.

Faktisk var det vandet, der førte de tre veninder sammen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt nok så de hinanden på kryds og tværs, men efter tre til fire ugentlige dukkerter i Hellerup Havn har venskabet fået et nøk i den varme retning.

– Jeg er mest med, fordi det er hyggeligt. Når vi er færdige, går vi op og får kaffe sammen. Og så er det umuligt at være i dårligt humør bagefter, siger Sara Maria, før hun bliver afbrudt af Heidi Frederikke.

– Ja, vi er virkelig blevet en del af hinandens liv. Jeg ser ingen af mine andre veninder så meget. 

Kold tænketank

Og hvad sludrer tre veninder fra TV-branchen så om, når de eneste seere er måger og hundeluftere?

– Vi taler om det, kvinder taler om. Yoga, børn og planlægning. Og så bruger vi hinanden. På en eller anden måde er det vel også en terapigruppe, griner tøserne.

Karrieren får dog også lige et løft, for man tænker også godt med vådt hår og frosne fødder.

– Vi kører idéudvikling konstant, så vi er nok også sådan en lille badetænketank, siger den tidligere vejrvært.  Og de gode ideer kommer der mange af, for trioen har ikke tænkt sig at stoppe den kolde leg. Nogensinde.

– Vi fortsætter resten af vores liv. Når man ser effekten og det hyggelige i det, kan jeg slet ikke forestille mig, at vi ikke skal gøre det, slutter Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Se de mange billeder af trekløveren i det kolde vand i galleriet herunder:

Vinterbadning med Mette Cornelius, Heidi Frederikke Sigdal og Sara Maria Franch-Mærkedahl.

 

Sponsoreret indhold