Nyheder 8. august 2018

Sara Maria Franch-Mærkedahl: Leder efter nyt hjem

”Vild med dans”-vinderen Sara Maria Franch-Mærkedahl leder efter mere plads til sig selv og sine to børn efter bruddet fra kagekongen Morten Heiberg
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Sommeren 2018 er ikke bare lang og varm. Den er også fyldt med forandring for den tidligere vejrbabe og dansesild Sara Maria Franch-Mærkedahl.

I sidste måned brød hun med kæresten gennem tre år, Morten Heiberg, og nu har hun sat sin lejlighed i Hellerup til salg.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

(Foto: Instagram (Sara Maria Franch-Mærkedahl))

– Jeg er glad for at bo her, men nu er jeg bare mig, og så tænker jeg, at pigerne (døtrene Kastanje og Vega, red.) vil have godt af at få et værelse hver. Så jeg mangler et værelse, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl om de 71 kvadratmeter, der har været hendes hjem siden 2015, hvor hun blev skilt fra eksmanden Bo.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

En del af denne idylliske bygning i velhavermekkaet Hellerup kan blive din. (Foto: Peter Grosen)

Hele herligheden med tilhørende have koster 3.495.000 kr., og bliver det solgt til prisen, kan den halviranske skønhed komme derfra med penge på lommen, da hun selv gav 2.595.000 kr. i sin tid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Flytningen skal give mere plads til børnene Kastanje og Vega, som den tidligere vejrsild har med eksmanden Bo. (Foto: Dan Mariegaard)

Alene med pigerne

Selv om jagten på et nyt hjem dermed er gået ind, er det ikke noget, der stresser den tidligere model og datter af en cirkusartist.

– Jeg tror, vi skal blive i området. Pigerne går i skole her, så vi skal ikke for langt væk. Jeg har ikke kigget på noget, og det kan godt være, det bliver leje. Jeg tager det rimelig roligt. Jeg er jo cirkusartist, så jeg kan bo hvor som helst, lyder det med et smil fra Sara Maria Franch-Mærkedahl.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold