Nyheder23. november 2016

Se billedet: ”Hammerslag”-vært er for høj til TV 2

”Hammerslag”-værten Christian Degn er med sine to meter og otte (2,08) en ganske høj fyr – og nu har den populære TV-vært fundet ud af, at han er ”for høj til TV 2”. Se det sjove billede lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uh-58090.jpg

Med en højde på to meter og otte (2,08) rager ”Hammerslagsvært”-værten Christian Degn et godt stykke op.

Og fans af det populære boligprogram har nok også opdaget, at Christian Degn tit og ofte har problemer med at manøvrere rundt i programmets huse, som ikke kan prale af en anseelig loftshøjde.

Og nu viser det sig også, at Christian Degn er udfordret i det virtuelle univers på grund af sin højde. Christian Degn er således ”for høj til TV 2”, som han skriver som kommentar til et sjovt billede, han lagde på sin Facebook-profil tidligere på ugen.

Billedet viser den over to meter høje TV-vært sammen med ”Hammerslags”-holdet – desværre er Christian Degn så høj, at der ikke var plads til hans hoved på det ellers så fine billede. Æv!

Trods de tydelige udfordringer er Christian Degn dog glad for at være høj. Det har han tidligere fortalt i et interview med DR:

- Jeg er så glad for at være høj. Den ekstra pondus i min krop har givet mig en ubevidst selvtillid, fortalte han til DR tilbage i begyndelsen af juni.

Sponsoreret indhold