Halvvejs i "Vild med dans": Det skal de danse

Foto: Thomas Laursen

Nerverne sidder med garanti uden på tøjet hos Rolf Sørensen, Emmelie de Forest og resten af de tilbageværende i dette års udgave af "Vild med dans" forud for aftenens program.

Det populære fredagsbal er halvvejs, og der er ikke længere plads til fejltrin og et glemt chassé, hvis man vil videre i konkurrencen.

I aften er der hele fire danse på menuen, så du kan allerede nu godt finde slikskålen frem og sætte dig til rette i sofaen til en med garanti underholdende aften.

Det skal de danse:

Tango:

Lucy Love og Michael Olesen, Esben Dalgaard og Mille Funk samt Molly Egelind og Mads Vad.

De tre par skal alle prøve kræfter med den lidenskabelige tango, hvor det uden tvivl vil være svært for nydanserne at holde den alvorlige mine, som det kræves i den tyske svingom.

Quickstep:

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen.

Der kommer uden tvivl sved på panden hos det evigt smilende dansepar, når det kaster sig ud i en lynhurtig quickstep.

Wienervals:

Simon Stenspil og Asta Björk.

Frem med lommetørklæderne! Skuespilleren og hans smukke dansepartner har leveret nogle af denne sæsons flotteste præstationer, og i en romantisk wienervals skal de nok kunne presse tårekanalerne hos os, som har let til våde øjne.

Slowfox:

Rolf Sørensen og Karina Frimodt, Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard samt Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann.

Aftenens bal bliver åbnet af Rolf og Karina i en slowfox, hvor tempoet bliver trukket ud, mens følelserne skrues op. Vi glæder os til at se de tre par prøve kræfter med den amerikanske dans.

I dag er uden tvivl et pejlemærke for de otte par. Alle vil gerne klare sig minimum i gennem halvdelen af sæsonen, men ét par må altså opgive drømmen om et par timer.

Du kan se "Vild med dans" klokken 20.00 på TV2 - og husk at følg med på SE og HØRs Instagram og YouTube-kanal, hvor vi vil komme med spændende interviews efter aftenens program.

Se billeder af alle deltagere af "Vild med dans" i år i galleriet:

"Vild med dans"-holdet 2018

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close