Nyheder12. marts 2014

Gustav har taget fem kilo på

Se billedet: Vægten lyver aldrig - heller ikke for den populære reality-homo.
Gustav har taget på - og han er klar over det.
Gustav har taget på - og han er klar over det.
 Foto: Allover

For da Gustav onsdag morgen stillede sig op på badevægten i det lokale fitnesscenter, måtte han erkende at, vægten sagde næsten fem kilo mere end den gjorde for kun syv måneder siden.

Læs også: GUSTAV PÅ FRÆK VALENTINES-DATE

- Ja, det er rigtigt. Jeg kan ikke komme udenom, at jeg har taget på, siger Gustav til Seoghør.dk

Dog er Gustav ikke ved at gå ud af sit gode velplejede skind, for der er nemlig tale om fem kilo i ren muskelmasse. Muskler som skal drive ham mod et helt bestemt mål som en anden kendt homo, nemlig Dennis Knudsen, flere gange har prøvet kræfter med.

læs også: GUSTAV: JEG HAR TAGET EN STOR BESLUTNING

- Jeg skal løbe et maraton her til maj, og så vil jeg rigtig gerne gennemføre en ironman. Derfor har jeg trænet en masse det sidste års tid. Men det er også for at se godt ud. Rigtig skarp du ved, siger han.

Resultatet kan da også tydeligt ses på det seneste billede han har delt med sine fans på Instagram.


Resultatet er tydeligt. Imponerende 5,5 kilo i ren muskelmasse har den unge homo taget på. (Foto: Instagram)

Men bedst som man tror at Gustav endelig er tilfreds med sig selv og sin krop, afslører han, at han endnu ikke helt har nået sit mål:

Læs også: GUSTAV ER BLEVET FAR

- Jeg vil gerne op på 70 kilo. Altså tre kilo mere. I muskler. Men det må heller ikke blive for meget, for så får jeg svært ved at løbe og cykle når jeg skal lave en ironman, siger han og fortæller, at han er noget tilbageholdende overfor at skulle begynde at cykle.

Læs også: NU ER GUSTAV EN RIGTIG STJERNE

- Altså, jeg bliver jo nødt til at spinne, men det er bare så ulækker med alt den sved, der altid ligger på gulvet under dem der cykler, men jeg er jo nødt til det, siger han og griner.

Sponsoreret indhold