Nyheder18. december 2013

Nu er Gustav en rigtig stjerne

Frækkerten har fået papir på sin nye status
Kultur- og fritidsborgmesterne, Pia Allerslev, hilste på byens frækkeste julenisse
Kultur- og fritidsborgmesterne, Pia Allerslev, hilste på byens frækkeste julenisse
 Foto: FloradaniaDer er ingen tvivl om, at Gustav selv synes, han er en stor stjerne. Og nu får han også papir på, at han er det. Han er nemlig lige blevet kåret til årets julestjerne. Kåringen fandt sted i dag på Hovedbanegården i København:

- Hvert år kårer de danske julestjernegartnere og Floradania en "Årets Julestjerne". Anerkendelsen gives til en person, der gør andre mennesker stjerneglade, og hvem lever bedre op til det end dig, Gustav Salinas, som spreder så meget positiv energi, love og kærlighed, hvor du end færdes, sagde repræsentant fra Floradania, marketingkonsulent Lone Taklo, mens hun overrækte et diplom.

Gustav blev droppet af chili-Klaus

Den toptrimmede Gusse, der optrådte med sin frække julesang, var et helt naturligt valg for de danske julestjernegartnere og den danske plantebranches fælles markedsføringsselskab, Floradania Marketing:

- Valget faldt på den farverige stjerne bl.a. på grund af hans aldrig svigtende evne til at turde skille sig ud og bringe smil frem med sin egen stil, står der i pressemeddelelsen.

Se og hør Gustavs frække julesang


Sponsoreret indhold