Nyheder27. december 2013

Gustav er blevet far

Reality-stjernen fik en lille datter i julen
Af af
Gustav tager gerne en tur i kanen med to smukke superstjerner
Gustav tager gerne en tur i kanen med to smukke superstjerner
 Foto: All OverGustav Salinas, der er kendt for sin medvirken i adskillige reality-programmer fik sit største ønske opfyldt juleaften, da han fik en lille datter. I år havde han nemlig ikke ønsket sig andet i julegave end en afrikansk pige som sponsorbarn, og det fik han.

Gustavs nøgne vane

- Jeg blev meget glad, for det var det eneste, jeg ønskede mig. Jeg plejer at få så mange gaver, men jeg har jo alt i verden. Jeg drømmer bare om at få børn på et tidspunkt, men det kommer jeg nok ikke til. Derfor ønskede jeg mig et sponsorbarn, fortæller den 23-årige homoseksuelle kendis i dag til SE og HØR.

Gustav får dødstrusler


Gustavs familie har gennem Børnefonden (link: http://bornefonden.dk/) betalt for den lille afrikanske pige de næste to år. Derefter skal han selv overtage udgifterne. Indtil videre ved han ikke meget om guldklumpen, men han har selv valgt, hvilket køn, hun skulle have.

Gustavs frække julehit

- Jeg kan bedst snakke med piger, fordi jeg selv er meget piget, så det er derfor, jeg har valgt, at det skulle være en pige, siger Gustav, der i næste uge får mange flere oplysninger om sin lille familieforøgelse.

- Jeg glæder mig til at kunne hænge billeder og tegner fra hende op derhjemme, og måske kan jeg også besøge hende, siger han glad.

Sponsoreret indhold