Nyheder 3. februar 2014

Gustav: Jeg har taget en stor beslutning

Læs, hvad reality-stjernen nu vil lave...
Af af
Gustav har valgt at gå en ny vej
Gustav har valgt at gå en ny vej
Foto: Peter Grosen




Gustav Salinas har besluttet sig for at tage et stort spring. Reality-stjernen skifter således byture og filmpremierer ud med skolebøger og penalhuse:

Video: Se Gustav springe ud

- Jeg har taget mig en stor beslutning i mit liv. Jeg har nemlig besluttet at jeg vil tage mig en uddannelse som kostvejleder og personlig træner, skriver Gustav Salinas på sin Facebook-væg.

Gustav, kendt fra adskillige reality-programmer, har aldrig lagt skjul på, at han elsker at træne og leve sundt - på hans Instagram-profil har han således postet utallige billeder af hans veltrimmede krop.

Nu er Gustav rigtig stjerne

- Jeg har altid haft en drøm om at kunne hjælpe andre mennesker med overvægt og livsstilsændring, da jeg selv har haft de to ting tæt inde på livet og jeg ved at jeg kan gøre en forskel for mange mennesker. Jeg har selvfølgelig meget viden i forvejen, men har også brug for faglig viden, så tilbage på skolebænken!





(Foto: Facebook)


Dog skal man ikke frygte, at Gustav sådan for alvor forsvinder fra reality-tv. Der er nemlig mulighed for at studere i weekenden, så han stadig har tid til at lave tv-projekter ved siden af.

Sponsoreret indhold