Nyheder10. september 2018

Gravide Anne Gadegaard: - Jeg har grædt og grædt og grædt

Anne Gadegaard har haft tre barske måneder i begyndelsen af sin graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne-gadegaard-10092018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Faderen er hendes kæreste gennem et par år, Christian, som hun lærte at kende gennem fælles venner.

Han foretrækker at være anonym og optræder yderst sjældent på Annes opslag på sociale medier, men herunder er han med på et 16 måneder gammelt foto fra en ferierejse til Spanien.

Da hun torsdag i sidste uge fortalte den dejlige nyhed på sin blog var hun ved at flyde over af glæde.

- Min kæreste og jeg skal være forældre til januar. Det vil sige at jeg faktisk lige nu er lidt over halvvejs i min graviditet. HALVVEJS!!! Det virker simpelthen så vanvittigt at skrive, skriver Anne på bloggen.
Hun fortalte også, at det ikke har været svært at holde på hemmeligheden. - Der er så mange af mine nærmeste, der har spurgt mig om, hvordan jeg kunne holde det hemmeligt i så lang tid. Det har egentlig ikke været noget problem. Min kæreste og jeg havde bare lyst til at gå med det lidt for os selv, og lidt efter lidt fortælle det til familie og venner. Jeg synes også det har været enorm dejligt, at have den hemmelighed for mig selv og med mine nærmeste, skriver Anne.
Søndag åbner hun op for, at det første trimester af graviditeten langt fra har været behageligt. Det har rent faktisk været rædselsfuldt for den 26-årige sangerinde. Under overskriften 'Min graviditet med gråd, hovedpine, kvalme & opkast', skriver hun på sin blog. - Jeg er ikke startet ud med den fedeste graviditet. Undskyld mit sprog, men fuck opkasten og kvalmen, indleder hun. Det som har været det værste for mig, har været hovedpinen. Jeg har haft så meget hovedpine, at man tror det er løgn. Selv om jeg fik at vide af min jordmoder, at jeg godt måtte spise en pille, når det var rigtig slemt, så havde jeg jo slet ikke lyst. For TÆNK nu hvis det kunne skade. Jeg har grædt og grædt og grædt, fordi det gjorde så ondt. Til sidst har jeg måtte opgive min stædighed, og tage en pille, fortsætter Anne Gadegaard. Hun har været virkelig hårdt ramt. - Man siger graviditet ikke er en sygdom. Og det er det absolut heller ikke. MEN ... Der kommer et men. Jeg har været sengeliggende præcis ligesom en der var syg. Når jeg har fået mine anfald med hovedpine og kvalme, så har jeg ikke kunne fortage mig noget som helst. Så det kan godt være, at det ikke er en sygdom, men jeg har følt det præcis sådan, skriver Anne, der her i det andet trimester af graviditeten har det bedre.
Du kan læse hele hendes blogindlæg her. Anne Gadegaard har tidligere været kæreste med sangeren Micky Skeel.
Hun blev landskendt, da hun i 2003 deltog i børnenes Melodi Grand Prix. Se flere billeder af Anne Gadegaard i galleriet herunder:

Søde Anne Gadegaard

Sponsoreret indhold