Nyheder2. maj 2017

Anne Gadegaard: - TV3 ville ikke betale nok

TV 3 har været omkring en del kendisser for at få medvirkende til 'Min fede træner'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_3.jpg
 Foto: All Over Press)

Melodi Grand Prix-deltageren og bloggeren Anne Gadegaard var en af de kendisser, der blev spurgt, om hun ville medvirke i TV3-programmet, 'Min fede træner'.

Programmet, hvor kendte mennesker øger deres vægt med op mod 20 kilo, hvorefter de sammen med en almindelig overvægtig dansker skal tabe sig, har fået mange hug for at udskamme overvægtige.

For en af de medvirkende kendisser, Mascha Vang, har hendes medvirken betydet, at hun har modtaget dødstrusler..

Men Anne Gadegaard er sluppet for den slags ubehageligheder, for hun sagde - efter at have tænkt sig lidt om - nej, da TV 3 henvendte sig.

Baggrunden for, at hun vendte tommelfingeren nedad til det forhadte program, fortæller hun om på sin blog.

Både personlige og økonomiske overvejelser lå til grund for hendes beslutning.

- Jeg skulle selv tage 25% på af min egen kropsvægt! Lille mig på 156 cm. der nu vejer 58 kilo. Det kan jeg jo ikke! Eller det kan jeg godt, men det er jeg ikke sikker på min krop ville holde til. Og slet ikke på så kort tid! Jeg skulle proppe mig med mad, på meget kort tid, og det var jeg simpelthen ikke sikker på min krop kunne følge med til, skriver Anne Gadegaard. - Jeg synes det var for stor en risiko for min egen krop. Jeg forhørte mig rundt omkring hos veninder og familie. Der var ikke EN der sagde at de synes jeg skulle gøre det!, skriver bloggeren. Og så til økonomien.
Flere kendisser, der har takket nej til at medvirke, er ifølge Ekstra Bladet blevet tilbudt vidt forskellige beløb for deres medvirken.
Michael Monetz mener, at han blev tilbudt 15.00-20.000 kroner, mens Gustav Salinas selv siger, at han kunne have købt en dyr bil for sit honorar, og der er jo et stykke fra 20.000 kroner og op til en fabriksny dyr bil. Og det var tilsyneladende ikke et beløb i Gustav Salinas-klassen, at TV 3 tilbød Anne Gadegaard. - Jeg vil være helt ærlig overfor dig, som sidder og læser med lige nu. For jeg får ikke noget ud af at sidde og lyve. Honoraret havde også en stor del med det at gøre. Jeg kommer aldrig til at fortælle hvor meget jeg blev tilbudt. Men jeg var i forhandling med tv3, og jeg synes aldrig beløbet kom højt nok op, i forhold til hvad jeg skulle udsætte min krop for. For tænk hvis min krop blev fuldstændig ødelagt pga. det her, og jeg blev syg af det. Så ville jeg i hvert fald have penge nok til at jeg bagefter, kunne opleve hele verden og gerne endnu mere, skriver Anne Gadegaard. Ud over Mascha Vang medvirker Kira Eggers, Frederik Fetterlein og den tidligere 'Vild med dans'-vinder Sara Maria Franch-Mærkedahl i TV 3' nyeste satsning på underholdningsfronten. Galleri med dejlige Anne Gadegaard:

Søde Anne Gadegaard

Sponsoreret indhold