Nyheder22. juni 2017

Anne Gadegaard smider bikinien...

...og hopper i badedragten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_4.jpg
 Foto: All Over Press
Sangerinden og bloggeren Anne Gadegaard bruger meget af sin energi på sin blog på at spekulere på, om hun er go' nok.
Ofte er det hendes krop, der er i fokus. 'Har jeg de rigtige mål?' 'Er jeg for tyk?' ' Er min mave for stor?' For store bryster
Hendes bekymringer har været mange gennem tiden, og nu er turen kommet til, om hun kan bære en badedragt, eller om hun bare skal blive ved med at bruge bikini.
På sin Instagramprofil poster hun et lækkert billede af sig selv i badedragt men bodyshamer derpå sig selv og hælder til, at hun har for stor numse, for store lår og for store bryster til at bære en badedragt. Heldigvis er Anne Gadegaards følgere fornuftige, positive mennesker, der på en pæn og opmuntrende måde fortæller hende, at hun absolut ikke har noget at skamme sig over. - Du tager helt fejl @annegadegaard Du ser fandme godt ud..., skriver en. - Jeg ville da ønske at jeg havde sådan en flot krop som du har, skriver en anden. - Din krop er perfekt!!! Bikini eller badedragt, i Adore it!, skriver en tredje.
En anden følger mener, at hun er for hård ved sig selv. - Du er da mega lækker som du sidder der?! Intet at skamme sig over. Hvis vi andre bare kunne det så havde jeg været stolt af det billede. Ikke så selvkritisk unge dame .., skriver følgeren.
Og endnu en følger er inde på, at det er i Gadegaards hoved, at det går galt. - Det er jo kun inde i dig selv det ser ud som du beskriver. Du fylder den dragt perfekt ud og er røv hot, skriver følgeren venligt og opmuntrende. Anna Gadegaards kvaler fortsætter på hendes blog, hvor hun poster flere fotos af sig selv, hvor hun ser dejlig ud i badedragt. Men hun skriver, at det eneste, hun altid været glad for ved sig selv, er maven. Gudskelov ender hun dog med, at godkende sig selv til badedragt. Du kan se Anna Gadegaards opslag på Instagram herunder og læse hele blogindlægget her. Se galleri med dejlige Anne Gadegaard:

Anne Gadegaard: Fra barnestjerne til supersild

Sponsoreret indhold