Nyheder7. november 2016

Anne Gadegaard takker nej til ægteskab

Sanger og blogger Anne Gadegaard er lykkelig med sin kæreste, Christian. Alligevel vil hun ikke giftes.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-92253.jpg
 Foto: Aller Media

For mange er den ultimative voksendrøm en villa, børn og en ring på fingeren.

Men den danske sanger og blogger Anne Gadegaard mener ikke, at en vielsesattest er afgørende for et lykkeligt liv.

- Jeg tror ikke, at det med at blive gift er noget for mig. Det ved jeg nok først for alvor, når jeg bliver friet til. Men jeg tror det ikke, siger sangeren og bloggeren Anne Gadegaard.

Anne Gadegaard fortæller, hvordan hendes forældre selv kun blev gift af praktiske årsager, kort før hendes mor gik bort. Det var i 2010, at hun mistede sin mor til kræft.

- Min mor havde et lidt træls forhold til ægteskab. Hendes forældre var selv blevet skilt, så hun troede ikke på det, og jeg er vokset op med denne samme opfattelse, fortæller hun ærligt og fortsætter:

- Samtidig synes jeg, at det er meget romantisk at blive gift. Tanken om den eneste ene og det løfte, man giver hinanden, tiltaler mig, siger hun.

Uanset giftemål eller ej, er det dog ikke, fordi Anne Gadegaard, der fylder 25 år mandag, ikke drømmer om det idylliske familieliv.

Faktisk er hun sikker på, at hun skal have sine børn med kæresten Christian.

- Jeg vil gerne have børn, når jeg er 30. Hvis jeg ikke allerede har fået børn til den tid, så er jeg nok ved at være der, siger hun.

Alderen 30 er heller ikke noget, som Anne Gadegaard frygter. Hun fortæller, at hun som 18-årig troede, at hun ville føle sig gammel, når hun fyldte 25, men at tiden dengang slet ikke føles langt væk.

Derfor tror hun heller ikke, at hun kommer til at opleve det som lang tid, der går, inden hun fylder 30.

- Forhåbentlig er jeg til den tid stadig et sted, jeg gerne vil være, og har fået styr på de ting, jeg ikke har nu, siger Anne Gadegaard.

Sponsoreret indhold